View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 30 aug 2011, 22:52:26
Andra La's Avatar
Andra La Andra La este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 165cm, 83kg
Mesaje: 169
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra - sunt sigura ca pot

Multumesc mult pt incurajari si sfaturi.

Impresii dupa prima saptamana de dieta:
1) a fost mult mai usor decat mi-as fi imaginat: n-am avut pofte irezistibile si nici tendinte de a devasta seara frigiderul. ce-i drept m-a ajutat f mult si meniul pe care-l completez zilnic in calendar si tot ce am citit pe forum in zilele astea
2) e greu sa umpli 1400 de calorii daca nu mananci paine, dulciuri, paste fainoase, sucuri (ca dovada azi abia am reusit sa ajung la 1300 desi planul meu este de 1400)
3) cel mai greu este cu programul, asa ca inca iau masa de seara destul de tarziu (maxim 10 seara, dar oricum e prea tarziu)
4) cu sportul e mai greu sa ma mobilizez in timpul saptamanii, dar odata ce ajung la bazin e ok pt ca imi place f mult sa inot. ar mai trebui sa combin cu ceva, dar inca nu m-am hotarat, asa ca raman la inot (sapt trecuta am fost o sg data, dar intentionez de 2-3 ori)

Rezultatele dupa prima saptamana sunt ca sa fiu sincera incredibile pt mine si nu erau in plan: 3 kg pe cantar si 1 cm in talie. de acum ar trebui sa nu depasesc 1 kg pe saptamana.

Schimbari pt saptamana a 2-a:

- am introdus sistemul de 3 mese si 2 gustari (in general saptamana trecuta au fost doar cele 3 mese)
- fructele sunt la a 2-a gustare: pana la urma m-am hotarat sa mananc orice fel de fruct mai putin banane, doar ca nu exagerat cantitativ (a fost mai greu azi cu pepenele verde, dar tot nu m-am lasat)

In rest, meniul nu mi-l pregatesc cu o zi inainte, dar ma bazez in principiu pe un bol mic de cereale sau muesli cu lapte dim, o tnuva cottage la prima gustare, la pranz aproape intotdeauna si supa / ciorba (sunt innebunita dupa ele) si felul 2 carne/peste cu legume sau salata cu ceva carne / branza / peste, fructe la gustare 2, si seara fie carne / peste cu legume fie legume cu iaurt.

Saptamana trecuta am mai mancat in 2 zile si cartofi la pranz (nu prajiti) si poate mai introduc si orez sau mamaliguta dar mai rar (max de 2 ori pe saptamana la pranz, caz in care supa fie lipseste fie e exclusiv din legume).

Oricum incerc sa-mi pastrez un regim cat mai variat, dar din care sa lipseasca aproape de tot dulciurile, bauturile dulci, sosurile, prajelile, mancarurile grase si cu sos. si deocamdata si cu painea si pastele n-as risca pt ca imi plac f mult.

Am vorbit cam mult despre meniu, deci gata. oricum imi trec meniurile zilnic in calendar.

Noapte buna,
Andra
Andra La, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2033 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1516 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1517 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]