View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 27 sep 2011, 20:18:29
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Aerobicul ingrasa?

Citat:
Anterior postat de madel Vezi mesajul
Deci,care este problema mea:
de 3 saptamani am inceput sa fac sala: aerobic pentru picioare,fesieri si abdomen,pilates si yoga . Programul este foarte bun, zic eu,pentru ca in fiecare seara este alt antrenament,deci nu ma plictisesc.
DAR: nu slabesc,ba chiar am pus un kilogram! Si eu vroiam sa slabesc! Bine, ma simt excelent, corpul a inceput sa arate bine, adica nu mai am burtika lasata dar...blugii plesnesc pe mine! Adica aveam rezultate mai bune la slabit cand tineam doar dieta,fara sport.
Si nu vreau sa renunt,pentru ca imi place de mor la sala si antrenoarea este foarte motivanta si foarte buna in ceea ce face.
Ei,ce este de facut? Recunosc ca nu am mancat doar piept de pui si branza de vaci,dar eu oricum nu fac excese de felul meu...ar trebui sa mananc mai putin? Voi cum faceti?

Am uitat sa precizez ca fac sport de 4 ori pe saptamana,cate o ora.

Sub nici o forma aerobicul sau orice alt tip de antrenament nu ingrasa,intr-adevar dupa o perioada de X saptamani/lun(in functie de tipul de antrenament,organism) de antrenamente corecte si alimentatie echilibrata grasimea se va transforma in muschi,cantarul poate arata mai mult,ceea ce nu e de speriat,in timp greutatea se va stabiliza.
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat