View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 21 feb 2012, 17:20:21
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnal de Puffoasa

Citat:
Anterior postat de Puffoasa Vezi mesajul
Ma autocaracterizez.. poate de multe ori ma si ironizez , dar eu o iau ca pe un lucru bun, de multe ori ma aduce cu picioarele pe pamant. eu consider ca o fac amuzandu-ma , ca om nu ma urasc, nu ma compatimesc si chiar daca am trecut prin multe intr-un timp relativ scurt eu zic ca asa mi-a fost scris, si toate ce vor venii sper sa le fac fata . Imi vine din cand in cand sa-mi trag un sut in fund da' nu ajung
In ceea ce o priveste pe mama, momentan este departe de un an si ceva, anul asta am sa o vad, sper.

IAr ca meniu, astazi am inceput cu un ou fier si-o felie de branza, la pranz piept de pui cu legume inabusite si deseara inca nu m-am hotarat, plus 40-50 min de bicicleta, depinde cat rezist
A devenit un obicei nu? Dar iti zic persoanele ceva in gen, te-au jignit vreodata? Doar ca fapt divers intreb.
Mai stii tu ca Dumnezeu da celui ce poate tine, il pune la incercare? Faci fata la toate, nimic mai rau ca in trecut nu mai poate fi.
Tare faza cu sutul in fund .
Unde e mama ta daca pot intreba

E putin la md-ul sa stii, micul dejun e cea mai importanta masa.Nu se sare, nu se mananca putin. Pe langa ce ai mancat la md poti adauga un ardei, o rosie sau un iaurt natural..sau daca ai o o felie de paine integrala( nu e indicat sa se renunte definitiv la paine). Pranzul il poti diversifica ca sa nu te plictisesti de aceeasi mancare.
Nu uita sa nu scazi sub 1000 de calorii, pt inceput poti avea 1200-1400 dar nu 1000 ca,daca nu mai slabesti nu ai de unde scade.
Ma bucur enorm sa aud ca faci sport, e ft bine. Poti face start walking cum a zis si Animis, poti combina 30min bici si 30 start walking, sau mai putin, cat crezi tu ca poti dar sa nu te fortezi. Daca ai nevoie de un sfat, ai o nelamurire, ma gasesti la mine in jurnal( nu-l mai am la semnatura dar ma gasesti sub denumirea 'jurnalul unei adolescente rebele-georgii') si ne citim.
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]