View Single Post
  #80 (permalink)  
Vechi 25 aug 2010, 09:25:04
marasquin's Avatar
marasquin marasquin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Date: 165cm, 66kg
Mesaje: 29
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ati putea avea o relatie cu un barbat casatorit?

Citat:
Anterior postat de nadia1818 Vezi mesajul
buna, draga mea constanteanca. ce mai faci tu? am tot urmarit subiectul asta si azi m-am hotarat sa iti scriu doua trei vorbe care sper sa iti fie de folos. ia si asculta de o baba batrana:

am citit intr-unul din posturile anterioare ca te consideri "gretoasa". pai asta e parerea ta despre tine? trezeste-te, draga mea, deschide bine ochii. invata sa te accepti tu pe tine asa cum esti. nu iti mai sta bine parul dat pe spate? fa-ti o carare intr-o parte. nu te mai avantajeaza culoarea parului? la primul salariu du-te si schimb-o. ti se pare ca esti prea grasa sau prea slaba? ia atitudine, fa ceva in sensul asta!!! nu sta degeaba. esti prea tanara ca sa te complaci intr-o situatie care nu te avantajeaza.
nu vreau sa te superi pe mine dar mie mi se pare ca singurul motiv pentru care stai in relatia asta este ca nu ai incredere in tine, nu ai incredere ca vei mai gasi pe cineva. gresit, draga mea, crede-ma ca e gresit.
cat timp iti acorzi tu tie? crezi ca e jenant sa petreci putin timp singura prin oras? ce faci in ziua de salariu? n-ai familie de intretinut, n-ai copii de crescut. poate ar trebui sa ai putin grija de tine. du-te la un salon de infrumusetare, fa o schimbare in lookul tau, cumpara-ti cateva haine care sa te avantajeze, apoi odihneste-te la o terasa cu o salata si o limonada in fata. meriti. gandeste-te la tine in primul rand.
daca tu iti schimbi atitudinea vei vedea ca si ceilalti din jurul tau o vor face.

si acum, dupa ce te-am urecheat putin (dar cu drag, sper ca nu te-ai suparat), o sa comentez si relatia voastra.
parerea mea este ca acest tip sta cu tine in primul rand din comoditate. se pare ca esti amanta perfecta, fara pretentii, dispusa oricand sa raspunda solicitarilor lui. sunt convinsa ca nu iti convine ca trebuie sa va ascundeti. sunt convinsa ca te enerveaza faptul ca atunci cand sunteti prin oras nu il poti tine de mana, nu il poti strange in brate, nu il poti saruta de teama ca va vede cineva.
parintii tai l-au cunoscut? stiu ca e insurat? poate ar trebui sa le ceri chiar lor un sfat, pentru ca ei sigur iti vor binele si te vor sfatui cum e mai bine pentru tine.
nu zic ca individul nu tzine la tine, sunt convinsa ca tzine pentru ca altfel nu ar fi stat atata timp cu tine. dar tu meriti mult mai mult de atat. tu meriti locul intai, nu meriti sa fii vioara a doua. si daca el nu iti poate oferi asta, atunci treci mai departe, draga mea. poate ca vei ramane putin timp singura pana il vei gasi pe ACEL barbat care sa te merite, dar crede-ma pe cuvant ca singuratatea la varsta asta nu este atat de grava pe cat pare. eu as zice ca este chiar necesara. ai nevoie de timp pentru tine, sa te distrezi, sa faci ceea ce iti place.
spui ca nu prea ai cu cine sa iesi in oras. incearca sa iti faci cunostinte noi. du-te la o sala de fitness, fa niste cursuri de dans, e imposibil sa nu gasesti o modalitate de a cunoaste oameni noi si de a te distra in acelasi timp. si curand o sa apara si acel barbat care te va face fericita. cu siguranta nu il vei gasi in drumurile voastre spre hotel si inapoi.
de cate ori ai fost singura la plaja, cu o carte in mana, pur si simplu doar sa te bronzezi?

m-am lungit mult dar sper ca mesajul meu sa te fi ajutat macar putin. ce trebuie sa retii din ce ti-am scris: fa ceva sa ai incredere in tine, in ceea ce esti si in ceea ce poti.
nu il cauta tu neaparat pe barbatul visurilor tale, te va gasi el la momentul potrivit.

o viata minunata iti doresc!
Multumesc pentru interesul acordat si pentru raspuns!
Nu prea fac nimic pentru mine...singura parca imi e urat sa ma duc...imi e rusine sa ma duc la salon... m-am gandit de multe ori dar nu am avut curaj.
Adevarul e ca nu stiu daca vreau sa renunt la el....ne intelegem foarte bine si sper sa nu ma dezamageasca si sa faca ce a promis...daca nu, asta e, eu nu voi regreta nimic, nu ma voi framanta ca nu am facut destul pentru noi doi. este primul care chiar a facut ceva pt mine....
Ai mei il cunosc si il accepta dar nu stiu ca e casatorit...
marasquin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1618 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1101 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat