Subiect: Super Slim
View Single Post
  #81 (permalink)  
Vechi 25 iun 2009, 11:38:17
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Re: Super Slim

Citat:
Anterior postat de Minica Vezi mesajul
Buna dimineata,

Sunt de acord cu ce spune Iuliana. Cand ai de slabit cateva kilograme, maxom 10, e pacat sa apelezi la medicamente insa cand vorbim de multe multe kilograme din doua rele il alegi pe cel mai mic.

Si cel mai probabil il alegi dupa ce ai trecut prin multe alte incercari..esuate din varii motive.

Si eu am luat SS insa am facut pauze intre pastile daca pot spune asa. Am luat pastile zilnic in primele 3 saptamani, apoi am luat pastile doar in cursul saptamanii si am facut pauza in we, acum m-am oprit.
Am deja 2 saptamani de cand nu mai iau pastilele si procesul de slabire a continuat si ce e mai important imi pastrez obiceiurile alimentare dobandite in aceasta perioada.


Acum beau minim 1.5l apa pe zi, mananc in fiecare dimineata cereale cu lapte, mamanc la pranz minim o salata de cruditati si de cele mai multe ori seara nu mamanc sau mananc fructe.
Nu am pofta de dulce si daca ma tenteaza ceva din cand in cand imi trece repede. Nu mai pot manca o prajitura intreaga sau o inghetata, 2-3 ingurite imi sunt suficiente.
Din 5 mai 2009 de cand am inceput regimul nu am mai baut cafea sau sucuri.

Probabil in curnad ma apuc si de sport

Eu zic ca e bine, in plus imi place ca am scapat intr-un timp relativ scurt de cateva kg bune si asta m-a ambitioneaza sa ma tin de treaba.

tks,
Minica
Cu efectele pe termen lung asupra sanatatii si rinichilor cum o sa te descurci (bineinteles ca este un lucru care nu poate fi verificat, poti sa spui ca e bine, chiar si daca un specialist poate spune invers)? Oare chiar crezi ca merita sa risti sa fii bolnava?

Eu trebuie sa recunosc ca sunt un pic uimit ca cineva sa ia si sa recomande ceva stiintific demonstrat ca este daunator organismului ...
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat