View Single Post
  #8163 (permalink)  
Vechi 09 ian 2013, 09:53:02
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de LOREDANA99 Vezi mesajul


Multumesc, fetelor! Trec printr-o perioada mai agitata...post incerc sa tin asa, cate o zi, poate reusesc sa tin 3 zile pe saptamana, eu mereu am tinut diete restrictive si sport nu prea am facut....asa imi era mie mai comod, dar ca sa obtin forma dorita trebuie sa fac sport, clar, iar cu dieta...mi-a ajuns 1 an fara fructe, fara cereale...e prea mult! vreau sa incerc sa mananc sanatos si sa fac sport...doar ca la mine era ceva de genul "totul sau nimic"...trebuie sa si invat sa mananc sanatos...e multe si e grele fetelor! Apropo...maine incepe un concurs, mi-a postat Rallara la mine in jurnal linkul catre topic...daca vreti sa slabim impreuna!

Buna Loredana!

Am vazut ca ai intrebat in alt jurnal de lentile de contact. Eu port lentile de contact (am voie sa dau marca sau e reclama???) mi le iau de la Opti Blu (au promotie momentan pentru johnson - la fiecare 5 cutii cumparate in interval de 9 luni, a 6-a cutie gratis).

De cateva ori le-am comandat de pe un site online (daca te intereseaza, iti dau mesaj privat cu linkul, iar mi-e frica sa nu se considere reclama) si nu am avut probeleme. Au fost prompti si mai ieftini. In schimb, parca tot mai sigur mi se pare sa le cumpar de la magazinele specializate, nu stiu de ce.
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]