View Single Post
  #8164 (permalink)  
Vechi 03 oct 2012, 07:39:30
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
la mijl lunilor ai pus mult.. eu primele 2 luni cand nu stiam.. nu pusesem deloc.
apoi deodata am pus 2 kg.. cam in 2 sapt.. si inca 500 de grame.. la care m-am mentinut 2 luni.. si acum la 4 luni inca 500 gr.. total 3 kg in 4 luni teoretic e bine , dar incep sa ma rotunjesc.. faza proasta ca is deja grasa, si eu as fi vrut sa am mai putin de 65, dar ma blocasem. mananc portii mici ca nu pot si cam des. abuz nu cred ca am facut poate de paine/fainoase.. cartofi.
acum idealul meu e sa nu trec de 77, ca dupa sa zicem ca raman la 73 unde am mai fost eu la greutatea asta... nu ar fi ff rau.. si eventual.. sa ajung la 65 in 6 luni.. visez si eu..
faza e ca retin si apa.. ca ,ma umflu de la orice..vad ca mi s-au ingrasat si coapsele,, si fundul upsi.. ma fac balena.. parca vad ca nu imi trebuie multe kg sa arat grasa.. hahaha
deci nici daca as vrea nu pot tine regim..la paine nu pot renunta, seara nu pot dormi cu salata.. doar sa renunt la dulce, dar nici ala nu fac abuz.. si sa fac plimbari multe.. si mai merg la sala..si stai sa vad cum ma comport in trimestrul 2..

Tu fata, gandeste-te ca te ingrasi cu un scop nobil. Nu te mai stresa si nu mai face atatea calcule. HAppy end-ul sa fie fericit cu bebe frumos , sanatos si puternic.
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat