View Single Post
  #817 (permalink)  
Vechi 06 sep 2011, 17:17:52
TheNext's Avatar
TheNext TheNext este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2011
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Montignac...personalizata
Date: 165cm, 69.5kg
Mesaje: 65
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de Ditu Ana Vezi mesajul
buna fetelor!!! si eu ma chinui de ceva timp sa slabesc dar nu prea am reusit, tot timpul daca am dat jos cateva kg am pus dublu. Nu am reusit sa tin niciodata o dieta pana la capat... a tinut cineva dieta Rina `90 si imi poate spune daca a acumulat kg dupa incetarea dietei?
Va multumesc!
Bine ai venit Ditu Ana! Eu iti recomand urmatoarea "dieta": uita de zahar (sub orice forma ar fi el), alcool, fainoase (admise doar cele integrale). Mananca 5 mese obligatorii pe zi (3 principale si 2 gustari). Fa juma' de ora de mers in fiecare zi. Slabesti! Este inceputul unui stil de viata sanatos. Pentru ca noua nu ne trebuie o dieta! Toate dietele, odata ce le-ai terminat, te fac sa iei kg dinainte. Te rog sa ma crezi! Noua ne trebuie sa schimbam obisnuintele gresite in alimentatie. Asta pentru toata viata! Daca vrem sa fim slabe. Asta nu inseamna ca nu o sa mananci in viata ta ciocolata sau pizza dar macar stii s-o faci cu moderatie si sa aplici niste reguli pentru zilele urmatoare ca sa te mentii la greutatea normala. Asta inseamna dieta! Sa-ti dai seama ce si cand trebuie sa mananci. Eu iti recomand sa citesti un pic din regulile Montignac care pentru mine reprezinta SALVAREA! :d
TheNext, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 814 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]