View Single Post
  #82 (permalink)  
Vechi 06 sep 2011, 10:16:12
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Daca te inseala ce faci treci mai departe sau te desparti?

Citat:
Anterior postat de Lorelly Vezi mesajul
Eu sunt ceva mai naiva .din pacate am crezut mult in iubire si in iertare.
Va spun pe scurt povestea mea. M-am casatorit cu omul pe care l-am iubit cel mai mult si din pacate il mai iubesc . M-a inselat si l-am iertat. Apoi m-a inselat din nou la cativa ani , dar cred acum ca a facut-o mereu, dar nu-l prindeam eu pt ca aveam incredere . A doua oara cand s-a intamplat am facut depresie si am luat medicamente luni in sir. Nici acum nu m-am vindecat. Dar l-am rugat sa nu o mai faca sau sa divorteze ca e mai corect. S-a rugat de mine , a promis cate in luna si l-am iertat din nou. Dar nu s-a terminat . Acum e iar ,,indragostit" si eu m-am imbolnavit f grav fizic . Nu mai vreau sa-l iert si vreau sa divortez eu . Cred ca e in pericol viata mea. Nu pot sa mai iert , nu vreau sa mai iert pentru ca nu mai am de ce s-o fac. Va insela mereu, asta pentru ca ,,asa mai fac barbatii ". dar eu cred ca femeile trebuie sa-i lase pe acei barbati care fac asa. Credeti-ma nu e vorba de aspect . Eu arat f bine. E vorba de iubire si respect! Eu cred ca am si partea mea de vina, dar problemele trebuiesc discutate in doi. Cand intervine al treilea s-a sfarsit . Fetelor nu stati pana ajungeti ca mine! Fiti mai curajoase. Va spun pt ca eu am ajuns rau. Nu-mi plang de mila. Am meritat -o . Trebuia sa termin prima data.
Cm mai esti Lorelly?Am vazut ca in martie ai scris acest subiect.. ai incheiat totul cu acest om?Am ramas socata ca ai rezistat atat..Nu am fost inselata.. dar de multe ori m-am intrebat cum as reactiona daca as fi inselata.. nu stiu... sincer nu stiu daca as putea sau nu trece mai departe.. Eu zic ca a fost foarte buna prima decizie.. nu ai facut decat sa incerci sa-ti salvezi casnicia... Suntem oameni.. eu mereu am zis ca un om daca inseala inseamna ca s-a pierdut ceva in acel cuplu.. Tocmai de aceea consider ca comunicarea este foarte importanta.. Dar daca a facut-o in nerepetate randuri nu mai are nici o scuza.. inseamna ca este un om care nu te merita.. care nu stie ce inseamna o familie.. respect.. si iubire.. sau mai bine zis este imatur ..parerea mea.. Sper ca l-ai parasit pe acest om pt ca nu te merita si cu siguranta asa va face mereu.. Da poate o data se va schimba.. dar tu nu iti poti irosii viata asteptand in schimbarea lui.. NU MERITA!!! Oricum pana la urma urmei fiecare facem ce simtim .. de multe ori decidem cu inima si d'aia poate l-ai iertat pt ca l-ai iubit.. Nu trebuie sa regreti.. Uneori in viata trebuie sa trecem prin ceva ca sa invatam.. Tu probabil ai avut de invatat din aceasta relatie..
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat