View Single Post
  #83 (permalink)  
Vechi 23 mar 2012, 23:33:29
marinella's Avatar
marinella marinella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 dec 2010
Locaţie: Torino, Italia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 64kg
Mesaje: 254
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal marinella - Doctorul cel mai bun este cumpatul.

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Foarte bine ca ai rezolvat. Dar cum ai aflat pana la urma ca despre asta era vorba?
Si eu tot asa nu stiam ce am, mi se parea super ciudat. In fine... si dupa aia am mai citit pe net si am vazut ca despre asta era vorba.
Tu ce dieta tii? Ca la inceput am vazut ca scriai de hipo, acum ai schimbat pe altceva?
Pai...eu sunt o persoana foarte, foarte sensibila...asa sunt eu, asa m-a facut Dumnezeu! Mereu cu lipsa de calciu, mai plapanda si cred k am fost predispusa la asa ceva.Totul a inceput de la o sperietura groaznica...eram acasa cu sora mea mai mica (e diferenta de 13 ani intre noi) care a facut o criza. Ea de mititica, cand racea, facea laringita, se sufoca, respira greu..pff..nici nu vreau sa-mi amintesc! Si in acea seara eram fara parinti acasa, ea a inceput sa planga, nu vroia siropul, a inceput sa-i curga sange din nas, nu avea aer..groaznic!! Iar eu am ramas socata. Ea in final a adormit (cu o matusa), eu am mers la spital! Cateva luni ma trezeam la aceeasi ora (ora cand s-a intamplat acel incident) tremuram si plangeam. Deci clar, a fost motiv sa merg la doctor. Apoi tratamente, in paralel, pentru normalizarea calciului din sange si pentru acele atacuri de panica pe care le aveam zilnic din nimic. Din acea seara am simtit ca ceva s-a schimbat in capushorul meu... nu mai eram la fel...muuulta frica. Dar slava Domnului ca a trecut, surioara mea acum are 12 ani, sanatoasa si frumoasa!
__________________
Doctorul cel mai bun este cumpatul.http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tul-11275.html
marinella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2056 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1539 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1023 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]