View Single Post
  #831 (permalink)  
Vechi 15 ian 2016, 23:20:15
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinnef

Citat:
Anterior postat de corinnef Vezi mesajul
Azi am inceput la ora 5:30 cu un suc din : 2 apio , 2 portocale, 2 mere verzi si o tulpina de mangold (frunzele le-am baut intr-un smoothie ) .
Acum merg sa mai storc 3 apio , 1/2 iceberg , 1 mar verde .
Dupa sucul asta fac un smoothie din 1 banana , jumatate caserola de rucola (75 gr.)si o caserola se valeriana (150 gr.)
Vreau sa scot din fructe si sa introduc mai multe verdeturi in sucuri si smoothie . Am observat ca daca mananc mai multe verdeturi poftele dispar si nu mai poftesc ca nebuna dupa gluten .
Avem un prieten care s-a mutat cu noi intr-o camera la etaj si aseara mirosea in bucataria mea a cremvursti de ziceai ca acolo ii vreo macelarie si din fericire nu am avut nici un fel de reactie - o vreme aveam senzatie de voma de la mirosurile astea , dar acum nimic nici pofta nici greata . Ieri tot prietenul cu pricina a cumparat un fel de impletitura gen cozonac cu stafide ( gluten ) si ne zice zambind ca s-a gandit el ca poate poftim noi ,ca lui nu-i trebuie dar a cumparat pt noi , la fel cu bomboane pt copii si ciocolata . Faza tare ca acum avem un mare depozit in camera unde mancam - la vedere si culmea nimeni nu se atinge . Noi mergem la sertarele care sunt pline cu fructe coapte si bagam la greu . Tot timpul avem banane , mere , pere ,struguri ,portocale ,clementine , litchi , mango , rosii ,castraveti si ardei- la capitolul fructe ; la capitolul verdeturi : iceberg , mangold , valeriana , rucola , varza , telina apio , salata . Nu ne lipsesc nici semintele si nucile de toate felurile , algele , superalimentele . Multumesc Domnului ca ne permitem toate astea !

Felicitari voua ca ati reusit sa va abtineti!... si asta, fara efort! Nu stiu daca eu as rezista in fata unui cozonac! Nu cumpar, dar daca mi s-ar da, as zice ca... nu e vina mea si... l-as manca!
Poate ar trebui sa-i spui prietenului ca voi dezavuati produsele cumparate de el!
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Acest membru apreciaza mesajul lui orhidee:
corinnef (23 ian 2016)