View Single Post
  #8582 (permalink)  
Vechi 29 sep 2010, 06:30:22
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul
Trebuie sa reusesti!! mi-e or de ira. ai de la naftalina. nu vreau sa te mai vad bosumflata. si eu am avut momente naspa si cu ajutorul vostru am trecut peste acum e randul tau sa fii tare si sa duci lupta aceasta pana la capat
Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul
Mira eu am ajuns mai tarziu pe la tine....dar am ajuns....imi pare rau sa vad ca ai trecut prin asa ceva azi dar mi-a parut bn cand am citit "Sunt mult mai puternica decat niste amarate de dulciuri. Mi-au ,,stricat,, destul silueta.
Acum trebuie sa lupt cu adevarat pentru ceea ce-mi doresc ,, 50kg''"....ceea ce pot eu sa iti spun e nu te lasa Mira....nu mai ceda in fata lui NU POT....poate k akm sunt intr-o faza buna si majoritatea mesajelor mele sunt pline de veselie si de optimism.....dar au fost ani in care asemeni tie am spus k e prea greu....k nu mai pot....ani in care nu am inteles de ce alte fete pot si eu nu....si tot avand prieten acel NU POT si E GREU am ajuns la greutatea pe care deja o stii....uita-te la pozele mele dinainte si ai sa vezi cat de oribila eram....sunt sigura k nu vrei sa ajungi akolo dar din pacate dak te imprietenesti prea mult cu aceste cuvinte in timp akolo se ajunge....eu stiu destul de bn k TU POTI.....stiu k e greu....stiu k tentatia e mare....si le stiu pt k si eu am trecut prin toate fazele astea....dar nu e imposibil....nu mancarea e cea care ne controleaza ci noi suntem cele care detinem controlul....nu te mai gandi k ai interzis la una sau la alta ci asa cum iti spunea si Cezara invata sa le vezi k pe un inamic....sa le declari razboi....sa fii tu cea care nu le mai vrei....sa realizezi tot raul pe care ti-l provoaca....mergi pe metoda micilor recompense k sa nu le simti acut lipsa....o data pe sapt mananca ceva ce iti place....dar doar o data si nu in cantitate mare....stiu k va fi greu sa te abtii la inceput sa nu mananci mult din ceea ce vrei dar cu timpul vei reusi si vei fi si impacata...eu nu ma gandesc k nu am voie aia sau ailalta....ci pur si simplu k nu mananc aia pt k imi afecteaza dieta si k dak vreau cand si cand pot scapa si eu la ceva dulce sau la o mancare mai calorica.....vezi k maine sunt cu ochi pe tine si astept vestile bune
Multumesc pentru incurajari
VOI REUSI.
Eu am cam inceput sa privesc dulciurile ca ceva obisnuit. Inainte imi erau inamice/dusmani,dar de o perioada parca imi erau prieteni.
Acum de dimineata am papat
Branza+sunca+ou fiert. si putine seminte de in pentru tranzit.
Azi dimineata, cantarul mi-a aratat cu 100g in minus. Vreau,adica voi ajunge din nou la cel putin 55-56kg pana de ziua mea. (01.02.2011)
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]