View Single Post
  #8658 (permalink)  
Vechi 17 nov 2011, 00:00:47
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de andrakaryna Vezi mesajul
Buna fetelor!! nu am mai trecut de mult pe aici,dar ma bucur ca am revenit si sper eu ca am revenit cu forte proaspete! Viata mea sa schimbat cam pe toate planurile(locuinta,tara,relatie) mai putin pe plan fizic sau corporal si o spun cu parere de rau . Sper de data asta sa reusesc, batuta nu ma voi da oricum si totusi e bn ca am stagnat,ci nu m-am ingrasat. Problema mea e alta de aceasta data...cum sa fac sa nu mai fiu asa de irascibila cu cei din jurul meu? m-am inchis in mine foarte mult,iar dieta mi se pare ca ma face sa fiu din ce in ce mai rautacioasa si indiferenta la tot ce se intampla in jurul meu. Nu mai vreau sa fiu asa, eu nu sunt asa,dar parca nu ma pot abtine. HELP CU UN SFAT, VA ROG ! Va pup !!
Ne bucuram ca ai revenit mai ales ca ai adus forte proaspete cu tine. Problema la tine s-ar putea sa nu fie dieta. E posibil sa fii irascibila si din cauza insomniilor pe care le-ai mentionat. Ce dieta tii? E posibil ca si alimentatia sa fie de vina. Mie de exemplu, chiar daca nu imi este foame, doar faptul ca tin o dieta imi induce o stare proasta si sunt irascibila. Daca simti ca esti tensionata, incearca ziua sa manaci o patratica de ciocolata 70%. Elibereaza endorfine care te fac fericita.
Ideea este ca singura trebuie sa descoperi cauza irascibilitatii. Sa cauti in tine si sa vezi daca este de natura fizica sau psihica deoarece, noi nu putem decat ghici si sfatui la modul general.
Pentru insomnii - incearca sa bei un ceai relaxant inainte de culcare, de genul "somn linistit" sau "sedativ". Vezi daca functioneaza macar putin. Si miscarea ajuta la imbunatatirea somnului. In zilele in care fac sport dorm ca un prunc si ma trezesc devreme, si foartre odihnita. Activitatea fizica intensa imbunatateste functionarea organismului.
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]