View Single Post
  #8833 (permalink)  
Vechi 17 mai 2013, 09:08:28
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de OanaStanescu Vezi mesajul
Vreau doar sa zic ca nu incerc sa ma infometez, insa sunt zile in care asa mananc, de ex mananc un bol mare de salata, care nu are multe calorii, dimineata, mananc un iaurt cu cereale integrale, nici macar nu pot sa zc ca tin o dieta, pur si simplu... asa simt nevoia sa mananc, doar incerc sa ma abtin de la dulciuri.
Acum cativa ani, am slabit 25 de kg cu o dieta hipocalorica, destul de drastica si m-am mentinut mult timp, fara a mai tine vreo dieta.Din pacate pt mine si pt corpul meu, pana sa ma hotarasc ca vreau cu adevarat sa schimb ceva, am incercat tot ce se putea in materie de slabit, iar asta mi-a afectat serios metabolismul,chiar citeam de chestia asta in cartea lui Carmen Bruma... o persoana care nu a tinut diete peste diete, isi poate mentine greutatea relativ usor cu 2000 de cal pe zi, fata de o persoana care a abuzat de corpul sau prin nenumarate produse de slabit si diete.Mie imi este destul de greu sa slabesc cu 1200 de calorii, de aceea incerc sa mananc in jur de 1000, insa nu resimt asa de tare foamea, seara nu mai manac dupa ora 19:00, fac sport dupa dvd-ul 3 S. In ceea ce priveste shake-ul HBL, eu una sunt multumita de el si nu numai eu, am vazut oameni care folosesc HBL de 30 de ani si sincer va spun..aratau extrardinar, in nici un caz supraponderali.
Corpul meu este cel mai bun barometru... Am vazut ce imi face rau si ce nu si incerc sa il respect.
Oricum ... va multumesc din suflet pt sfaturi

Buna Oana!

In primul rand, felicitari pentru cele 25 de kg slabite, este o foarte mare realizare!

Tu ai putin de slabit, de asta noi te tot atentionam, sub 1000 calorii e crima pentru organism.

Pana la 30 de ani eu am tinut tot felul de diete, am fost plinuta pana la 14 ani, apoi diete peste diete, am suferit de anorexie, de mancat compulsiv, mi-am supus corpul la multe incercari extreme. Asa cum ai zis tu, am inceput sa vad ce imi prieste si ce nu. Ce m-a ajutat pe mine foarte bine e sportul. Sincer, de cand fac sport intens am perioade cand slabesc si cu 1400-1500 de calorii, daca mananc curat. Sfatul meu, mareste putin numarul de minute pe zi de sport si intensitatea si mananca putin mai mult. Macar incearca o perioada.
Cu cat iti obisnuiesti corpul sa consume foarte putin, cu atat el va consuma din ce in ce mai putin.
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Polux:
OanaStanescu (17 mai 2013)