View Single Post
  #8956 (permalink)  
Vechi 17 sep 2014, 09:15:25
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mutulica...Cristina - o viitoare slabuta

Buna dimineata!!!!

Azi incep mai tirziu munca, am lenevit si beau a doua cafea cu mareee placere. La 12 incep munca, apoi la sala. Merge bine sala, celulita a disparul problema mare ca iar am inceput sa maninc mult, simt ca bag aiurea in mine. Inteleg ca consum multe calorii, toata ziua fug, sint in picioare, simt ca nu mai am energie, darrrr nu mai merge asa...trebuie cumva sa controlez pofta de mincare ca pe naiba mai slabesc asa.
De luni incep orele la master, jumate de zi la munca, jumate de zi la ore. Vine si sot acasa, nu stiu cum o sa ma descurc cu timpul. El cred ca o sa faca pe acasa ce e de facut, iar seara o sa stam impreuna. Ar trebuie sa mai facem ceva prin casa, tapete, podurile, baia s-o finisam, si poate comandam dulap pentru haine. Ma asteapta vre-o 3 saptamini megaobositoare, nu ca pina acuma ar fi fost mai usor.
Simbata am si o zi de nastere, nu stiu cind sa ma duc sa caut cadou, poate vineri dimineata sau simbata dimineata, vedem.
In rest toate bune si frumoase.
Vreau sa slabesc, ca intotdeauna.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui mutulica:
CCristina D (17 sep 2014), LOREDANA99 (17 sep 2014)