View Single Post
  #897 (permalink)  
Vechi 10 iun 2012, 15:21:39
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eva 9 - Coltul liric: "Ordine si disciplina"

Ceau scumpa, bine. De obicei, daca nu am timp, vin cu o imagine de zi buna sau de buna dimi cu o cafeluta, ceva scurt, decat nimic... dar nu mai fac atunci.

eu nu ma pricep sa pun poze dinalea... tu poti sa pui linistita! dar astept mereu de la tine si o vorbulitza cat de mica
ce faci? cum iti merge? cum e acasa cu neamurile... am citit ca au avut si unchesii accident... n-am mai comentat nimic ca mi-am dat seama ca e tensionata atmosfera.
ma bucur ca ai revenit!


Pe mine nu ma mira deloc... mai tii minte ca am vorbit noi despre ele odata?
Si iti ziceam ca le consider medicamente, adica E-uri... si asa... si uite.
Pana la urma fac mai mult rau decat bine... asa ca mai bine fara ele...
Intrebare: oare numai cele mentionate de tine sa aiba E-uri? Nu cred.


stiu ca am vorbit... numai ca eu nu intelegeam ce si cum, de ce esti tu asa de pornita. exista suplimente pentru sportivi, care nu sunt mizerii din astea. exista companii dedicate care se ocupa cu asa ceva pentru sportivi. multe din firme folosesc chestii naturale, fac capsule veggi.. in fine. exista la polul opus si firme mai de slaba calitate. de exemplu din romania cei de la redis nu dau multa atentie calitatii.
eu nu am folosit niciodata stuff din farmacie, dar nu mi-am imaginat ca e atata de ingrozitor!! pe bune...
presupun ca toate firmele din farmacii poarta acelasi hram... si nici nu renteaza. bani multi pentru doze nesimtit de infime.

La fructoza te referi oare? Ca si eu mananc de vreo saptamana, cam 50g/zi... cu fulgi de ovaz si iaurt... hmm...? Sunt cam de lasat, asa?

pai la fructoza ma refer da! ca fructele alea deshidratate isi concentreaza la maxim zaharul propriu... la 50g de fructe uscate inseamna aproximativ jumate fructoza, respectiv 20-25g... vreo 4-5 lingurite de fructoza. nu ajuta la slabire, dar macar le mananci dimineata devreme.
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].