View Single Post
  #898 (permalink)  
Vechi 12 iun 2012, 06:55:15
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eva 9 - Coltul liric: "Ordine si disciplina"

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul

eu nu ma pricep sa pun poze dinalea... tu poti sa pui linistita! dar astept mereu de la tine si o vorbulitza cat de mica
ce faci? cum iti merge? cum e acasa cu neamurile... am citit ca au avut si unchesii accident... n-am mai comentat nimic ca mi-am dat seama ca e tensionata atmosfera.
ma bucur ca ai revenit!


stiu ca am vorbit... numai ca eu nu intelegeam ce si cum, de ce esti tu asa de pornita. exista suplimente pentru sportivi, care nu sunt mizerii din astea. exista companii dedicate care se ocupa cu asa ceva pentru sportivi. multe din firme folosesc chestii naturale, fac capsule veggi.. in fine. exista la polul opus si firme mai de slaba calitate. de exemplu din romania cei de la redis nu dau multa atentie calitatii.
eu nu am folosit niciodata stuff din farmacie, dar nu mi-am imaginat ca e atata de ingrozitor!! pe bune...
presupun ca toate firmele din farmacii poarta acelasi hram... si nici nu renteaza. bani multi pentru doze nesimtit de infime.

pai la fructoza ma refer da! ca fructele alea deshidratate isi concentreaza la maxim zaharul propriu... la 50g de fructe uscate inseamna aproximativ jumate fructoza, respectiv 20-25g... vreo 4-5 lingurite de fructoza. nu ajuta la slabire, dar macar le mananci dimineata devreme.
Buna dimineata!!

Azi am fost matinala, nu gluma... m-am trezit pe la 5 cu gainile
Tu ce faci scumpa?

Au plecat scumpii de vreo cateva zile bune, a fost casa goala dupa ce s-au dus, nu-mi place deloc senzatia aia... imi place zarva cand ne adunam cu totii... radem, povestim pana seara... Cand eram mai mica, era cumplit vreo doua trei zile, pana ma reacomodam cu casa fara vizitele lor... mai ca nu faceam depresie. Iar accidentul... bine ca nu a fost si la ei la fel de rau...

Da, sunt rezervata in ceea ce le priveste... zici ca cele pentru sportivi sunt ok? Si din ce sunt facute? Ca doar naturale nu pot fi... orice ar zice producatorii... eu nu prea stiu de ele... ce fel de pastile sunt? Nu cumva pentru rezistenta si masa musculara? Ma gandesc ca sunt si vitamine pentru ei... dar astea tot in farmacii se gasesc? Pentru ca am vazut si in magazine... tot felul de "magic bar"-uri si shake-uri proteice... de care am auzit numai de rau... oare tu despre care vorbesti?

Da... am si luat masuri. Am renuntat la dulciuri si paine... dar am dat-o pe fructoza bine de tot... imi luasem un pachet cu fructe uscate... si tot il serveam pe domnul stomac... Acum m-am dus si mi-am luat totul intr-un pachet, cum faceam si alta data, musli cu fructe, nu separat, ca uite, pun prea multe fructe, am dare de mana.

Te pup, o zi frumoasa Evisorule, si sa ai spor in tot ce faci
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Rallara; 12 iun 2012 at 06:57:18.