View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 23 iun 2009, 16:55:41
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Post Re: 9 kg in 2 saptamani

Citat:
Anterior postat de alessa Vezi mesajul
Of Doamne..multumesc pentru raspunsuri si pentru sfaturi dar am ajuns..nu stiu cum sa zic la capatul solutiilor.Ma gandeam ca dupa ce o sa ajung la 60 de kg sa mananc sanatos fara prajeli, dulciuri, fainioase etc. iar pana atunci sa incerc sa continui asa.Ma simt jalnic sa vad ca toate colegele sunt slabe si pot sa se imbrace cu orice isi doresc, m-am saturat de toti care ma jignesc si colac peste pupaza m-am indragostit de un baiat si nu pot sa il accept pe el pentru ca eu inca nu m-am acceptat pe mine.Am ajuns sa fiu obsedata de mine si imi doresc daca se poate sa fiu doar piele si os .Cred ca problema mea a ajuns sa fie una de ordin psihologic.Mereu sunt deprimata si m-am departat de toti incat am ajuns sa fiu o tipa singura, inchisa intr-o camera alaturi de laptop.Urasc oglinzile, urasc pozele si detest sa merg in locuri unde sunt foarte multi oameni pentru ca mi se pare ca sunt foarte privita, intr-un sens rau.

Alessa, e trist ce scrii si ce am subliniat eu cu culori , in mod special, insa, vestea buna e ca poti impusca 3 iepuri dintr-o data.
3, nu 2.

Iesi afara. Nu iti place ce vezi pe strada (pt ca ti se pare), schimba cartierul, strazile, pune-ti ochelari de soare pe nas - creeaza o senzatie de adapost- asta pana te poti accepta tu pe tine.
Asa faci miscare, usor usor vei incepe sa te obisnuiesti cu "exteriorul".




Facand miscare (si vorbesc despre miscare afara, in aer liber - desigur o poti asocia cu cea facuta in spatii inchise)
  • treptat, vei slabi;
  • vei trata si aceasta stare de nemultumire.Probabil ca ai auzit de serotonina, responsabila de buna dispozitie si care e stimulata tocmai prin....ce crezi? ...MISCARE
  • vei socializa, vei iesi din negura in care te-ai adancit. Calculatorul nu iti e prieten, e o necesitate, insa nu te umple de fericire, e doar un ajutor in viata de zi cu zi, o ustensila.
Cauta in cei apropiati sprijin (parinti, bunici, alte rude, o prietena - nu se poate sa nu ai macar o prietena la anii astia) . Si daca vrei, ne ai si pe noi, insa eu ti-as propune ca in fiecare zi sa vii sa ne spui ca ai iesit o ora la plimbare, cu sau fara ochelari de soare, pe lumina sau pe intuneric, oriunde ti-a facut placere

Sper sa constientizezi cat rau iti faci !

Pentru binele tau !
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Luna; 23 iun 2009 at 16:59:50.