View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 08 sep 2015, 11:38:17
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Incercarea nr. 3 si ultima

Citat:
Anterior postat de Wana Vezi mesajul
Buna, Diana!

Bine ai venit in casuta mea! A 3a mea casuta...

Incerc sa raman pozitiva, desi mi-e foarte greu, n-am niciun motiv pur si simplu... cum ziceam am avut o saptamana oribila.

Fac sport de 5 ori pe saptamana aproximativ 40-50 minute de sala inainte sa merg la birou.

Mi-am propus sa cresc greutatile. Nici nu fac febra, nu inteleg ce se intampla ) Fac cu greutati de 2 ori mai mari decat prietena mea... care face febra Eu nimic...

O sa maresc greutatile, o sa maresc nivelul la cardio, nu ma las pana nu fac febra!!

Abia astept sa ajung maine la sala. M-a omorat pur si simplu ziua de ieri. Nu a fost binge in toata regula pentru ca nu am avut junk in casa, dar am mancat toata telemeaua care mai era (din fericire cred ca mai era sub 100g) si ceva sunculita taraneasca... ) caloric vorbind nu cred ca am depasit 400-500 aseara.

Mno, ca si dieta.. nu tin ceva anume. Doar am scos din alimentatie painea, prajeli, dulce, sucuri, junk food, paste, pizza incerc sa mananc cat mai echilibrat. De asemenea incerc sa numar si caloriile sa ma mentin sub 1400 .. desi in ultima saptamana am stat pe la 1100.. mai putin ieri cand cred ca am avut 2000

Multumesc pentru incurajari.. si mult succes si tie!!
Ti-a fost foame poate- nu e neaparat binge. Stiu ca e greu - e muuuult mai usor sa dau sfaturi ( si decat sa le urmez e mai usor) - dar... incearca sa nu te mai gandesti sa slabesti. Incearca doar sa-ti concepi si sa urmezi un stil de viata care ti-ar place - un stil de viata pe care l-ai admira la o prietena. ( sigur ca adoram ciocolata si prajiturile - dar ... cand ne gandim la un stil de viata corect nu le includem - intelegi sper ce vreau sa spun). Rezultatele vor aparea - nu maine, nu peste o saptamana , poate nici macar peste o luna, dar cu siguranta vor aparea si vor fi rezultate de durata. Nu doar o scadere de 3 kg care te bucura si se intoarce cu inca 2 cat sarbatoresti victoria.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Michelina:
sherpika (08 sep 2015), Wana (08 sep 2015), yoko49 (08 sep 2015)