Subiect: Psoriazis
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 21 mai 2010, 16:49:16
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Psoriazis

Citat:
Anterior postat de erato Vezi mesajul
Din pacate, sotul meu nu vrea sa inteleaga ca alimentatia, fumatul si alcoolul ii fac rau. Daca alcoolul il consuma ocazional, fumatul e un ritual zilnic, iar alimentatia lasa mult de dorit. E departe de a fi sanatoasa. Mici schimbari am mai facut si eu la el, dar si el la mineIar ca miscare l-am convins sa iesim impreuna duminica la alergat. Tot e ceva
Problema in sine pare mai complicata. Din pacate noi am ajuns sa traim intr-un mediu poluat (chimic, fonic, etc.), care actioneaza zilnic asupra noastra si care se adauga la 'obieciurile' noastre incorecte. Daca este sa ne gandim mai matematic, chiar si daca umblam la 'obiceiurile' noastre, reiese ca doar ne imbunatatim sansele, pentru ca referitor la mediul inconjurator nu putem face multe . Din cate am inteles eu pana acum, psoriazis este o boala a zilelor noastre si acest lucru ar demonstra iarasi ca problema este in ce ne inconjoara. Ce facem ca sa scadem influenta 'nesanatoasa' a acestui mediu asupra noastra, poate fi foarte dificil, pentru ca sunt inca multe lucruri pe care nu le cunoastem .
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat