Re: Jurnal - Audrey
Am un meniu care nu prea variază :
Micul - dejun (6 - 9 a.m.) : pâine neagră prăjită (cam 2 felii subţiri) cu miere/dulceaţă de căpşuni, fulgi de ovăz cu lapte semidegresat şi o cană de ceai detoxifiant sau salată de legume/fructe şi ceai verde.
Gustare 1 (9 - 11 a.m.) : un fruct (de obicei o banană sau un măr)
Prânz (1 - 3 p.m.) : ciorbă sau supă (asta neapărat, nici una nu lipseşte din meniul pentru prânz pentru că-mi plac foarte mult) şi o cană de ceai.
Gustare 2 (3 - 5 p.m.) : un fruct şi câteva pahare de apă plată.
Cină (6 - 8 p.m.) : mai lipseşte câteodată, dar de obicei mănânc o salată de legume sau carne de pui la grătar plus o cană de ceai.
|