View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 21 iul 2010, 09:14:13
blondi's Avatar
blondi blondi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: La birou, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 53.50kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ati intalnit multi barbati nesimtiti?

intamplarea care m-a marcat cel mai mult, si care m-a scarbit pur si simpu (imi creste tensiunea si acum cand imi aduc aminte) este urmatoarea :
aveam in jur de 11-12 ani.am fost un copil normal, nu eram vreo superdotata ca sa par mai mare decat eram de fapt. eram chiar f slabuta si fara forme, in fine eram un copil normal de 11-12 ani, si eram imbracata si normal nu ca un copil al strazii
m-am dus impreuna cu parintii mei in mamaia, sa facem plaja.inainte sa intram la piscina trebuia sa mergem sa isi cumpere tata sort.am intrat noi in magazin, ei se tot uitau si nu se hotara tata pe care sa il ia, eu deja ma plictisisem asa ca am iesit in fata magazinului si am inceput sa ma uit prin vitrina.
ei bine, in momentul ala a venit langa mine un barbat.avea in jur de 45 de ani cred.m-a intrebat ceva dar eu nu am inteles exact ce. ma gandeam ca m-a intrebat cat e ceasul sau altceva asa ca m-am intors spre el si am zis : poftim? m-ati intrebat ceva? la care el : da. te-am intrebat daca vrei sa-ti fac sex oral. eu m-am facut rosie la fatza.am intzepenit pur si simplu si imi amintesc doar ca am zis : pleaca de aici! si am fugit in magazin. nu i-am spus nici mamei mele nici tatalui meu, ca nu stiu ce s-ar fi intamplat.cred ca tata il omora
imi cer scuze ca am reprodus aici ceea ce mi-a zis.
blondi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 935 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 678 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 21 iul 2010 at 13:11:59. Motiv: S-a schimbat o expresie.
Răspuns cu citat