View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 04 ian 2011, 08:44:15
OtiliaIon's Avatar
OtiliaIon OtiliaIon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mai 2010
Locaţie: Ilfov - Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Invat sa-mi controlez greutatea
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ce sport faceti cand afara ploua?

Buna Simona, bine ai venit!

Din fericire e plin internetul de programe care sa ne ajute la slabit si poti incerca o gramada de sporturi in intimitatea casei.

Eu am acum programul de fitness cu Cindy Crawford, programul de stepper cu Jane Fonda, Tae Bo cu Billy Blanks (exista un program si cu Andreea Raicu), Zumba, Pillates, Budokon, Yoga, BeachBody Insanity, 30 Days Shred, P90x ..

Varietatea e f mare. Numai la Pillates de ex vei gasi o gramada de programe diferite.. Mai poti dansa si Salsa, Bachata, daca o sa-ti placa Zumba. De fapt orice dans e bun, important e sa te misti.

Programele le gasesti pe youtube sau in locuri de unde se pot descarca gratuit.

Nu trebuie sa faci sport in fiecare zi, e mai eficient chiar sa ai o zi doua pauza pe saptamana. Incearca sa lucrezi zone cat de cat diferite de la o zi la alta si sa cresti usor intensitatea. Poti sa incepi de la 10-15 minute pe zi sau de la 30-45, in functie de cat sport ai facut pana acum.

Patinajul e grozav, daca ai cum sa faci ski la fel. Sportul in aer liber e si mai benefic.

Succes!


Citat:
Anterior postat de simona1987 Vezi mesajul
Buna...este primul mesaj pe care il scriu in aceasta comunitate. Sunt convinsa ca, cu ajutorul vostru voi reusi sa slabesc. Mi-am propus, pentru a face sport zilnic, sa fac cat mai multe sporturi. Momentan m-am gandit la patinaj, inot, bicicleta de apartament si ma gandesc sa ma apuc de schi. Imi puteti da va rog si alte sugestii de sporturi? Vreu sa slabesc, sa fiu ambitioasa, si ma gandesc ca important e sa fac spor in fiecare zi, nu ce sport fac.
__________________
Jurnalul meu

Cineva, undeva, cauta o persoana exact ca tine.
OtiliaIon, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
OtiliaIon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2502 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1985 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1728 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat