View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 28 nov 2011, 15:15:04
mayya's Avatar
mayya mayya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: stil de viata sanatos pe viata,nu dieta
Date: 169cm, 71.7kg
Mesaje: 520
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Slabute Vintage de Craciun

Citat:
Anterior postat de nicoleta1983 Vezi mesajul
M-am intors,fetelor!Sper sa ne cunoastem mai bine pe parcursul concursului si sa schimbam experiente care sa ne ajute sa ne atingem scopul.Eu as vrea sa ajung la 60kg pana la Craciun,iar pana la finalul concursului la 57kg.Sa vedem ce o iesi.Sunt in a 3a zi de regim si ma simt super.De ieri m-am reapucat de start walking.E bine!Voi cum stati?
SALUT,
Cu siguranta o sa ne cunoastem mai bine pe parcursul concursului sa incepem sa ne raportam meniurile si sportul sa avem ce discuta,bine putem discuta in mare orice tema doar sa nu ne indepartam de la tema concursului.

Eu sunt la munca muncesc cu drag si sport nevoie mare... am papat de dimineata 2 felii de paine integrala,am baut o cana de cafea cu putin lapte,la pranz mi-am luat telina rasa cu ceapa si o conserva cu ton in suc...nu prea ma incanta telina e prea "parfumata "pentru gustul meu ca drept dovada am scormonit ca o gaina prin salata si am mancat doar tonul si cateva guri de telina..a si la gustarea de dimineata am mancat un mar.Ma gandesc la cina ce voi manca ..am pofta de o supa crema de ciuperci si cred ca aia o sa fac la cina ,apoi sport...mai vb mai pe seara
mayya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1183 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat