View Single Post
  #90 (permalink)  
Vechi 20 mai 2011, 14:37:46
steffany's Avatar
steffany steffany este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2011
Locaţie: cluj-napoca / jaca, Spania
Vârsta: 39
Date: 164cm, 59.9kg
Mesaje: 1.443
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabute" din judetul Cluj

Citat:
Anterior postat de Myutza Vezi mesajul
Stefania tu ai putin de dat jos ) si eu m-am apucat de dieta in fiecare an :X tineam 2 3 luni si gata ) ... da acuma is hotarata gandeste-te k mai am de slabit 38 de kg in fine akuma ma tot gandesc la un regim drastic deala mortal ) asa is hotarata k in maxim 1 an jumate 2 tre sa ajung la 65 de kg k de nu fac crima
Buna Myuta ma bucur sa te cunosc. Eu intradevar am putin de dat jos pentru ca mi-am dat seama destul de devreme ca nu-mi place ce vad in oglinda dar oricum kilele sunt greu de dat jos multe sau putine dar impreuna o sa reusim. ideea e sa nu renunti, nu incepi si te tii 2 luni si apoi iar renunti. E greu sa fi constanta , eu stiu ca si mie imi vine sa renunt de multe ori dar eu mi-am gasit ceea ce ma ambitioneaza foarte mult. e un video de pe youtube, nu stiu daca pot da numele ca nu vreau sa fac reclama da e ot tipa super si cand ma uit la ea imi vine chefu de sport de numa. Suntem aici pentru a ne incuraja una pe alta si a povesti strategiile de atac pe care le folosim impotriva kilelor. de ex intr-o zi normala cat sport faci? ce papi? care e planul tau de atac?
__________________

jurnal steffany
dupa ploaie tot timpul iasa soarele
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...fany-8700.html

steffany, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1747 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat