View Single Post
  #92 (permalink)  
Vechi 14 oct 2010, 07:32:08
Laly Lilo's Avatar
Laly Lilo Laly Lilo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 160cm, 53kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ati putea avea o relatie cu un barbat casatorit?

Majoritatea raspunsurilor pentru acest subiect spun sa nu ai o relatie cu un astfel de barbat. Insa nu stiu cate femei dintre cele care au postat au fost in aceasta situatie. Si eu sunt o femeie cu putina logica, si n-as fi gandit ca o sa ajung vreodata in situatia asta. Dar cum sa poti dicta inimii? Nu poti! Poti insa sa-i dictezi ratiunii, si sa ai curaj sa spui stop unui lucru care nu e bun pentru nimeni - pentru tine pentru ca oricat de puternica ai fi, pana la urma tot vei aduna niste frustrari, pentru el, care probabil nu stie ce sa aleaga si pentru sotia care pana la urma nu a gresit cu nimic.
Dar esti o persoana rea, insensibila, daca ai ajuns sa faci acest lucru?
Ar fi 3 solutii sa iesi din situatia asta:
1 - sa renunti;
2 - sa nu renunti;
3 - sa nu renunti, dar sa-i pui niste conditii;
Daca alegi a treia varianta, ca fiind calea de mijloc, si daca pana la urma se decide sa ramana cu tine, rezultatul ar fi ca toata viata o sa te intrebi daca a luat acea decizie deoarece ai facut tu anumite presiuni. O sa te gandesti daca la un moment dat regreta decizia facuta, si apoi apar frustrarile si banuielile de alta natura.
Dar din nou, nicio persoana nu se poate pune in locul alteia, ca daca am putea ar fi simplu . Nimeni nu-ti poate cunoaste cu adevarat suferina si disperarea in astfel de cazuri, pentru ca toate sunt diferite.
Oricum, si daca alegi sa lupti pentru dragostea ta, pana la urma o sa ajungi la concluzia ca poate lupti in zadar.
Laly Lilo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1401 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 884 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat