View Single Post
  #93 (permalink)  
Vechi 14 dec 2011, 13:48:58
soggy's Avatar
soggy soggy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 41
Date: 169cm, 70.5kg
Mesaje: 1.065
Aprecieri acordate: 293
Am fost apreciat(a) de 379 ori in 151 mesaje
Smile Re: Jurnal Alina (soggy) - Trebuie sa slabesc!

Iata-ma-s in a treia zi de dieta tinuta conform....imi vine sa ma felicit si ma bucur tare mult ca am gasit dieta asta.....sunt multumita de ea pana acum si am impresia ca mi se potriveste ca o manusa spre deosebire de celelalte diete pe care le-am mai tinut. Spre ex imi place ca dimineata pana in 12 sunt permise fructe si nu e cazul sa mananc ceva f consistent....si in afara dietelor pot spune ca mananc cel mai mult dupa amiaza lucru permis si in dieta rina...
Un lucru grozav e ca am inceput sa beau si mai multe lichide (in special dimineata)....
Astazi am mancat pizza pe pat de spaghette . A fost bun, bun...i-a placut si sotului....doar ca am scapat cam multicica sare....Asta e. Voi sti pe viitor.
Ideea e ca am gatit pana in 12 si nu aveam voie sa gust. Din cauza asta mi-a iesit un pic sarata, lucru nu prea laudat nici in dieta nici pt sanatate, de altfel....
Diseara am la cina un ecler si 4 bucatele de cioco amaruie . Sper sa nu fie prea mult...Aseara am mancat cam multi cartofiori si tare mi-e teama ca s-a cam cunoscut la greutate, dar asta e nici nu vreau sa sar peste astea 2 zile de amidon si carbo si vreau sa le tin ca la carte sa nu ma infometez....mai ales acum la inceput.
Cam asta este cu dieta mea pana acum. Chiar pot spune ca m-am simtit destul de bine.Astept si ziua de maine sa vad cum e ( am vitamine)
__________________

soggy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]