View Single Post
  #94 (permalink)  
Vechi 15 mar 2012, 23:59:28
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Cupluri fara copii, alegerea proprie.

cu riscul de a parea limitata vreau sa mai spun si eu ceva...
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta !!! " in cazul asta te intrece " viata"
pt cele care isi doresc copiii dar nu e momentul potrivit inca, aveti mare grija sa nu amanati acel moment prea mult... pt ca pt noi femeile timpul trece.. asta e ca vream sa recunoastem ca nu.. (parca is o baba la faza asta )

si mai vreau sa povestesc ceva
am avut o verisoara care in tineretile ei era mai libertina.. a ramas insarcinata... l-a pierdut.. a ramas insarcinata a doua oara tot accidental.. l-a pierdut si pe acela la 7 luni..
avea o boala (poliartrita) care cu timpul si netratata corespunzator se agrava pe zi ce trece... boala a debutat la 13 ani.. la 20 era ok.. de la 25 incolo a inceput sfarsitul.. in final ajunsese piele si os.. vorbind cu ea cu mult timp inainte mi-a spus ca nu vrea nici sa se casatoreasca si nici sa aiba copii..(nu stiam ca boala e asa grava si nu intelegeam prea bine) pt ca boala se tot agrava.. doar ea stia de asta si a suferit de multe ori in tacere si lua calmante peste calmante.. in final a murit la 37 ani. i s-a oprit inima in spital dupa un an de suferinta cronica.

si probabil ca daca mi-ar spune cineva ca nu vrea copii si eu as intreba de ce.. nu stiu cat de departe as merge in dicutie dar asta sigur as intreba...
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat