View Single Post
  #959 (permalink)  
Vechi 29 iun 2012, 00:21:25
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eva 9 - Coltul liric: "Ordine si disciplina"

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
La cafea n-am nici o treaba, dupa 2 cafele pot sa si dorm daca-s dupa o garda grea CLA am incercat dar imi da greata, n-am idee de ce.

Nu blugii nu-s mici, daca iau numar mai mare atarna, singura solutie ar fi din aia cu talie inalta ca atunci nu mai iese nici o sunca, dar nu gasesc, si in plus parca nu-mi vine sa ascund problema in loc sa fac ceva sa scap de ea. retentie de apa, n-am idee, se poate si localizat? Eu credeam ca se pune pe tot corpul.
nu retii peste tot la fel apa, in unele locuri sta mai bine apa... nu se umfla degetele cum se umfla burta de ex... cu sport, streching nu mere?
este adevarat ca oricat de slab esti, din anumite puncte cheie grasimea pleaca ultima... burta, love handles, putin de pe coapse, putin pe brate... locurile care nu se misca asa mult
am glumit cu blugii
incearca extractul de ceai verde prima data, daca te hotarasti la asa ceva. nu intra direct in termogenicele puternice. nasol ca nu tolerezi CLA, e o grasime f buna, care ar putea fi luata si de cei ce nu vor sa slabeasca.. are efecte frumoase..
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].