View Single Post
  #9604 (permalink)  
Vechi 09 dec 2013, 12:32:49
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de Diane23 Vezi mesajul
Buna fetelor! Am revenit . Din pacate cu 7 KILOGRAME in plus! (( le-am acumulat deoarece am mancat super multe dulciuri si prostii si vreau sa le declar razboi. M-am gandit sa incep dieta cu cereale fitness, mi-am cumparat si de maine am sa incerc sa o practic inlocuind 2 mese cu ea si sa mananc in rest o masa sanatos
Buna Diana

Imi pare rau de kg in plus, dar o sa le dai jos!

Sincer, dieta cu cereale fitness nu mi se pare deloc potrivita: uita-te te rog ce contin cerealele pe langa cereal integrale: zahar, plus o gramada de alte chestii care nu au ce sa caute in niste simple cereale de dimineata. lasa reclamele de pe site-ul lor si din reviste, e pur marketing!

De ce sa nu mananci 3 mese sanatoase pe zi si 1-2 gustari fara sa mananci carbo in prostie de la cerealele astea: fructe, legume, carne, peste, lactate semidegresate, wasa sau paine integral, nuci, seminte, ai din ce alege.
Calculeaza-ti pe net necesarul de calorii ca sa te mentii, scade 500-700 calorii zilnic si practica zilnic sport si fa miscare cat mai multa, ori de cate ori ai ocazia!

Daca ai grija la combinatiile alimentare o sa vezi rezultate f. rapid!

Te mai asteptam pe aici cu vesti bune!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]