View Single Post
  #961 (permalink)  
Vechi 21 mar 2013, 12:22:08
Elise's Avatar
Elise Elise este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 ian 2013
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Rina 90
Date: 158cm, 71kg
Mesaje: 95
Aprecieri acordate: 26
Am fost apreciat(a) de 25 ori in 21 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Citat:
Anterior postat de rainbow Vezi mesajul
va pun sa cititi ,am copiat de la alt topic ,mie mi s-a facut pielea de gaina
În timp ce un om isi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatra ascuţită si a inceput sa zgârie aripa maşinii. Mânios, barbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama ca avea...
în mână o cheie.
La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatal... copilul a intrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor creşte degetele la loc?”.
Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte... stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: „TATI, TE IUBESC”.
Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.
Dar problema lumii de astazi este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite... in timpul acestui an, sa fim atenti si sa ne amintim: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti.

Aminteste-ti mereu… vegheaza asupra gandurilor tale; ele vor deveni cuvinte. Vegheaza asupra cuvintelor tale; vor deveni fapte. Vegheaza asupra faptelor tale, vor deveni obiceiuri. Vegheaza asupra obiceiurilor tale, vor deveni un caracter. Vegheaza asupra caracterului tau; va deveni destinul tau.

Initial si mie mi s-a facut pielea de gaina, am citit chestia asta pe facebook, mie imi fac fff rau pozele cu copii batuti, bolnavi, povestile astea de groaza, etc...

Dar la a doua vedere, sa zic asa, m-am gandit: nu prea e posibil sa se intample asa ceva, e cam exagerata povestea, cam inventata...sau mintea mea refuza sa creada ca poti sa ii faci asa ceva unui copil...cum la fel cred si despre pozele cu copii batuti, ca sunt falsificate...
Elise, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1590 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1073 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat