Subiect: Jurnal Dayanna
View Single Post
  #97 (permalink)  
Vechi 01 sep 2009, 07:55:57
Diana Diana's Avatar
Diana Diana Diana Diana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Personalizata
Date: 163cm, 95kg
Mesaje: 66
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dayanna

Buna Dayanna,
Ai putea sa incerci totusi sa-ti calculezi caloriile. Daca vei vizualiza meniul meu si activitatea fizica pe luna Iulie, vei constata ca slabeam intr-un ritm alert zic eu. In doar doua saptamani pierdusem 3 kg si se vedea asta nu numai pe cantar sau la haine dar si la starea psihica. Ai putea sa-ti propui cate o plimbarica de macar jumatate de ora in pas alert si ceva tae bo pentru incepatori...sa zicem...8-10 minute pe zi. Sportul scade pofta de mancare. Incearca sa nu mananci imediat ce ai facut sport si forteaza-te sa bei macar 2 litri de apa zilnic. Eu mancam si prajituri si inghetata la cura, dar totul in limita caloriilor propuse.
Peste doua zile ma apuc din nou de sport si un dieta. Ma gandeam chiar sa incercam impreuna, avand in vedere ca avem cam aceeasi inaltime si greutate.
__________________
"Cine vrea gaseste solutii, cine nu, gaseste scuze." Rabindranath Tagore
Diana Diana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]