View Single Post
  #98 (permalink)  
Vechi 16 mar 2012, 08:12:04
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Cupluri fara copii, alegerea proprie.

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
E frumos sa ai copii, sunt sigura de asta .Dar va rog, abtine-ti-va sa mai prezentati totul ca pe raiul pe pamant. Traim intr-o lume reala, si asa cum si eu am prieteni care au copii cu siguranta si Sand are. Si nu e totul roz.Ca treci peste toate greutatile mult mai usor,e clar. Dar ce e roz in nedormit noptilor ani de-a randul? Ce e roz la fiecare boala pe care o face cand tu stai neputincios si ti-ai da 2 maini si 3 picioare numai sa fie copilul sanatos? Ce e roz cand au crizele de la 2 ani cand nu te intelegi cu ei,cand ei nu vb destul sa iti spuna ce au si nu fac decat sa urle? Roz nu e nimic, e frumos, iti traiesti viata la maxim,si in majoritatea cazurilor esti fericit ca l-ai facut, nu iti vezi viata ta de dinainte de el.


asta este cel mai "nasty" mesaj care m-a intros pe dos in seara asta..chia rmai mult decat cel cu beretele roz.
Papusa, nimi cnu se compara cu frumusetea noptilor in car epuiul meu mic dormea si eu il pazeam sa fiu sigura ca respira cum trebuie. Nimic nu se compara cu bunatatea celor doua ore dormite pe furis, furate chiar..cand puiul dormea si eu ma odihneam in doua ore cate te odihnesti tu acum in 12 ore. Este un roz absolut superb cand copilul e bolnavior, are febra..si dintr-o data incepe sa pape supica d epui facuta de tine (d emine in cazul asta ca eu sunt mama)cu atata drag..si nu-ti pot povesti de ROZUL ABSOLUT EXCEPTIONAL de cand copiii mei aveau doi anisori. Cand fetita mea vorbea ca o moara stricata si isi impune apuctul de vedere..si imi facea propozitii cap coada cu subiect si predicat..sau rozul absolut exceptional de cand pustiul meu avea 2 anisori si nu scotea nici o vorba..Nu-ti pot povesti de fericirea rozului cand la 2 ani am iesit cu el de la doctor (und em-am dus crezand ca e mut..) si doctorul mi-a spus ca aude 3 limbi vorbindu-s ein jurul lui si de aceea nu stie inca cu ce anume sa porneasca..
Nu ai de unde sa stii cat de frumos e acel Roz.
Te rog mult..spune-mi ca iti pare rau de ce ai scris mai sus..iti pare rau pentru ca ai ranit mamicile care ti-au citit randurile.

Eu respect si femeile c enu au copii si pe cele ce au...Suntem oameni..nu trebuie decat sa avem intelegere..si uite, eu imi repet sa am fata de tine..Imi spun ca probabil ai niste frustrari care te-au facut sa raspunzi asa..imi spun ca esti tanara..(si totusi..ai 30 de ani..c'mon!)..deci..incerc s anu te judec..zau..Dumnezeu imi e martor..dar Doamne..ce nasty ti-a fost mesajul, cata pasiune suparata ascund randurile tale..ooff Doamne. SI DA ESTE RAIUL PE PAMANT SA AI COPII!! ESTE, ESTE, ESTE!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat