View Single Post
  #990 (permalink)  
Vechi 10 iul 2011, 22:24:20
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnalul de slabit al oitelor ratacite

Citat:
Anterior postat de Aida35 Vezi mesajul
oh , lasa ca trece si starea de nervi si tragerea pana la coapse a pantalonilor. Faci si tu ca mine ca tot trageam pana deasupra genunchilor o pereche de jeansi cumparati candva ca slabesc 5kg si imi vin ... pana m-am enervat si am uitat de ei si acum ii dau jos de pe mine fara sa deschid nici un nasture ca sa nu mai zic ca sunt foarte largi pe tambur si bulane si musai sa ii port cu curea ... asa ca lasa nervii si inapoi la dieta , ca doar asa o sa intrii in cele 4 perechi de pantaluzi
merci Aida..stau prost de tot cu nervii azi!! dar o sa-mi treaca. Ma duc sa-mi fac o limonada..si sa stau un pic la soare..macar nu ma vede nimeni..stau cuminte singurica langa piscinuta mea..si poate ma calmez!!

somn usor draga ema si multumesc d e incurajari!!

pare de nerealizat sa urce pantalonii aia pe mine. M auit la ei si nu-mi vin a crede..tot imi vine sa spun ca nu sunt ai mei. Sa nu treaca de ..coapse..trec usor de genunchi ca deh..sunt scurti..dar mai sus..nici vorba!! este de necrezut!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].