View Single Post
  #992 (permalink)  
Vechi 13 aug 2012, 06:54:36
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Jurnal LeeLyy (Dukan)

Hello, ms.J!
Uite ca tot n-am reusit sa trec pe la tine wk. asta... Am intrat pe forum, dar am fost decat la recuperari... si mai mult, am urmarit ce face fetita Rozicai.
Bun... sa trecem la raport, pt. ca azi se anunta o zi f. incarcata la serv si nu cred ca mai am timp sa trec pe la tine. Deci, asa cum se intampla mai mereu in wk, nici de data asta n-am fost cuminte 100%... am zbarcit cu te miri ce: 2 prune de la mama din gradina (bine ca s-au terminat!), o gogosica de la tata, 2-3 arahide de la fii-meu. Asta asa, sa nu scada ms.C! Fir-ar sa fie! Bine macar ca n-a urcat! Am sa merg imediat sa modific si tickerul, asa cum am promis sapt. trecuta. Ca si scuza pt. zbarceala mea, ar putea fii rusii care stau gramada la poarta mea, sau... shoriciul gros al obrazului (mare ne...a m-am facut!), mai analizez probl. si ma hotarasc.
Urez fetelor ce-mi trec pragul, o saptamana minunata cu spor la slabit!
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]