View Single Post
  #996 (permalink)  
Vechi 29 mar 2011, 00:42:41
Nemo's Avatar
Nemo Nemo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Citat:
Anterior postat de ana303maria Vezi mesajul
Iti multumesc mult! NU vreau sa fiu judecata ca renunt. Ideea e ca nu renunt, asa cum am mai spus imi place aceasta dieta, dar treb sa introduc mai multe legume totusi. Asta va fi singura diferenta! Nu vreau sa mai trec prin ce am trecut dupa nastere si aceste 2 sapt de cand m-am apucat. trebuie sa rezolv prob asta fara sa ajung la operatie.

Eu in principiu ar trebui sa slabesc vreo 10 kg. Multe, putine sunt destule, iar pt o noua sarcina sunt destule. Dar cu vointa nu cred ca nu se poate. Eu sunt f bucuroasa ca sunt sanatoasa, in ciuda acelor ... inamici....
Buna, Anamaria,

Stai linistita ca nu te judeca nimeni pentru ceea ce decizi, nu de asta suntem aici...
Uite recomandarile din dieta Dukan pentru perioada de sarcina, avand in vedere un spor de greutate normal cuprins intre 8 si 12 kg ( in functie de varsta mamei, talie, sarcini precedente):
Primul caz - risc de ingrasare preexistent - se trece direct la faza de consolidare (faza 3), zile doar PL, dar cu doua fructe pe zi, folosirea lactatelor semidegresate, si suprimarea zilei unice PP.
Al doilea caz - surplus de greutate deja instalat, cu risc de agravare - faza de consolidare un pic mai drastica, fara feculente si mentinerea unei zile PP pe saptamana.
Tu esti undeva intre cele doua situatii, poti adapta dieta in functie de cum te simti.
Iar daca nu e sarcina si vrei sa continui, adopta a doua varianta - faza 3, zile PL, fara feculente, o zi PP pe saptamana, lactate degresate, un fruct, o masa festiva (optional), plus cele cunoscute - tarate, lichide...si un pic de miscare.
Succes in orice hotarasti sa faci.
Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]