View Single Post
  #997 (permalink)  
Vechi 03 nov 2011, 09:16:10
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Alynutei

Citat:
Anterior postat de kika9 Vezi mesajul
Salutare Aly , nu am disparut nu scapati asa usor de mine , aici ieri a fost sarbatoare si nu s-a muncit, al meu sot a avut de sambata liber si nu am stat pe acasa, sport nu am facut a trebuit sa ajutam un coleg de-al lui sa se muta si am dat toata energia la smotru acolo cu sotia lui. Ieri am mancat pizza ca a facut o masa sa ne multumeasca, am mancat 3 triunghiuri si o gura de bere, nu m-am cantsrit vad luni cum stau.
Nu pot sta azi tre sa gatesc si sa fac ce mai trebuie pe acasa, sport nu reusesc nici azi , maine e o noua voi fi acasa azi la munci am fost sa recuperez martea si uite asa tre sa fie iar ceva sa ies din programul de sport, sper sa nu fi crescut totusi la cantar...
Tu ce rezultate ai ? Sper ca ai reusit sa stai departe de tentatii in week-end.
Te pupicesc, pe maine
Am si nu prea rezultate Kika, dar sunt multumita caci sunt cuminte ,ma mir eu de mine cum rezist la toate.Chiar nu vreau sa stric acum cand am aproape 10 zile de dieta,ar fi prea mare dezamagirea. Am rezistat la prajiturile mamei,la servici la fel.
Sa vezi cum fac la servici, ma servesc colegele, ba cu biscuiti, ba cu chec,prajiturele,si chiar cand nu pot refuza , servesc, le pun bine si apoi le dau sotului.Azi am fost servita cu chec , si ca sa nu mai dau explicatii de ce nu mananc am servit ,si apoi am dat checul altei colege
Sport n-am facut nici eu ieri,n-am mai apucat ,am fost la sedinta cu parintii si am fost f.f. obosita ,nu dormisem bine cu o noapte inainte.
Facem cand putem.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]