forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/index.php)
-   Retete Dieta Rina 90's (http://forum.slabute.ro/forumdisplay.php?f=357)
-   -   Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina) (http://forum.slabute.ro/showthread.php?t=7675)

roxxialexx 10 mai 2011 16:41:35

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
3 ataşament(e)
Aici scz, sper ca acum le-am pus

somebody 10 mai 2011 17:33:40

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
Citat:

Anterior postat de roxxialexx (Post 652438)
Aici scz, sper ca acum le-am pus

hmm...yumiii!!! papa bun bun...foarte bine arata !!

roxxialexx 11 mai 2011 13:17:51

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
1 ataşament(e)
PUI CU LEGUME LA GRATAR
Ingrediente:
piept de pui - o jumatate,
dovlecel o bucata
ciuperci mari 3-4
ardei gras rosu o bucata
ulei de masline suc de lamaie
patrunjel

Mod preparare:

Pasul 1: Extragem o bucata de piept de pui direct din carcasa intreaga.
Pasul 2: Asezonezam cu sare, piper, ulei de masline.
Pasul 3: Curatam dovlecelul si ciupercile.
Pasul 4: Frigem totul pe gratar.
Pasul 5: Curatam si taiem ardeiul gras.
Pasul 6: Taiem cuburi, pe tocator, tot ce am fript.
Pasul 7: Asezonezam cu sare, piper, ulei, lamaie, tocam si presaram patrunjel verde, amestecam.

roxxialexx 11 mai 2011 13:19:52

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
1 ataşament(e)
FILE DE COD CU LEGUME LA CUPTOR
Ingrediente:
File de cod 400-500 g
Morcov 200 g
Ardei gras 2 bucati
Ceapa una mare
Vin alb, aproximativ 100-150 ml
Patrunjel
Capere
Ulei de masline

Mod preparare:

Pasul 1: Curatam morcovi, ardei, ceapa.
Pasul 2: Tocam morcovi, ardei, ceapa.
Pasul 3: Adaugam ulei in tigaie, calim legumele.
Pasul 4: Adaugam vin alb sec.
Pasul 5: Punem sosul de legume in tava unsa cu ulei de masline.
Pasul 6: Dam pestele prin sos.
Pasul 7: Punem la cuptor.
Pasul 8: Pe farfurie, ornam cu patrunjel

roxxialexx 11 mai 2011 13:21:39

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
1 ataşament(e)
FICAT DE PUI IN SOS DE VIN ALB
Ingrediente:
ficatei 300 g
ceapa alba 1 bucata
cimbru doua crengute
ulei de masline
vin alb sec un pahar

Mod preparare:

Pasul 1: Pregatim ficateii pentru a-i gati.
Pasul 2: Curatam si tocam ceapa.
Pasul 3: Calim ceapa in ulei de masline.
Pasul 4: Inabusim ficateii cu ceapa.
Pasul 5: Adaugam vin, scadem sosul pe flacara.

alynacrystyna 14 mai 2011 20:12:24

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
cred ca am sa incerc reteta asta pentru al meu..ca el mai consuma ficatei..eu ii urasc :D

biribishpampela 25 mai 2011 14:34:07

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
Citat:

Anterior postat de roxxialexx (Post 652438)
Aici scz, sper ca acum le-am pus

roxi, arata super chiftelutele tale!:D

roxxialexx 26 mai 2011 08:28:26

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
Citat:

Anterior postat de biribishpampela (Post 668947)
roxi, arata super chiftelutele tale!:D

Hihi, ms ms, au fost si foarte bune! Recomand cuptorul!

roxxialexx 02 iun 2011 14:42:47

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
3 ataşament(e)
BRANZA CU ROSII CA CUPTOR - SIMPLU SI RAPID

Ingrediente:

- 4 rosii mari
- 380-400 g. branza Mozzarella (sau telemea)
- 3-4 linguri ulei de masline
- piper macinat mare
- 1 lingurita busuioc uscat (sau oregano)


Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se spala si se taie rosiile felii; se lasa sa se scurga branza si se taie, felii,
Se unge cu o lingura de ulei de masline o tava plata si se aseaza alternativ cate o felie de rosie si o felie de branza, pentru ca aspectul final sa fie de tigle.
Se presara deasupra piperul macinat mare si busuiocul:
Se stropeste cu restul de ulei si se coace timp de cca. 14-16 minute sau pana cand prinde o crusta rumena si apetisanta :))

biribishpampela 02 iun 2011 15:26:08

Re: Retete cu imagini pentru ziua de proteine (dieta Rina)
 
Citat:

Anterior postat de roxxialexx (Post 676325)
BRANZA CU ROSII CA CUPTOR - SIMPLU SI RAPID

Ingrediente:

- 4 rosii mari
- 380-400 g. branza Mozzarella (sau telemea)
- 3-4 linguri ulei de masline
- piper macinat mare
- 1 lingurita busuioc uscat (sau oregano)


Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se spala si se taie rosiile felii; se lasa sa se scurga branza si se taie, felii,
Se unge cu o lingura de ulei de masline o tava plata si se aseaza alternativ cate o felie de rosie si o felie de branza, pentru ca aspectul final sa fie de tigle.
Se presara deasupra piperul macinat mare si busuiocul:
Se stropeste cu restul de ulei si se coace timp de cca. 14-16 minute sau pana cand prinde o crusta rumena si apetisanta :))

yummyy ce bine arata!
as incerca si eu pentru maine, oare merge cu branza de oaie? nu stiu cat de mult se topeste...


Ora este GMT +2. Ora este acum 22:52:44.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO