forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/index.php)
-   Retete Montignac Faza I - Mancaruri cu peste, Moluste si Crustacee (http://forum.slabute.ro/forumdisplay.php?f=275)
-   -   Piureu de ton cu masline (http://forum.slabute.ro/showthread.php?t=5921)

TinAlexa 08 aug 2010 17:21:17

Piureu de ton cu masline
 
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle

Piureu de ton cu mãsline
Pentru 4 persoane
Pregãtire: 10 min.
Ingrediente:
200 g ton natur
100 g mãsline negre fãrã sâmburi
50 g capere
1 lingurã de smântânã degresatã
2 gãlbenusuri de ou
l cãtel de usturoi
ulei de mãsline
sare, piper, boia de Cayenne
Scurgeti tonul. Curãtati usturoiul; pasati tonul, mãslinele fãrã sâmburi, caperele, gãlbenusurile de ou, usturoiul si smântânã, cu mixerul.
Mai adãugati ulei de mãsline pânã obtineti o pastã. Gustati, sãrati, dacã este cazul, piperati, adãugati boiaua de Cayenne.
Puneti preparatul la rece.
Sugestii:
Puneti preparatul pe foi de andive sau de (elinã (cock-tail); îl puteti folosi, de asemenea, pentru a garnisi rosii mici, albusuri de ou, miezuri de anghinare fierte sau chiar ciuperci.


Ora este GMT +2. Ora este acum 07:22:56.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO