Piureu de ton cu masline
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Piureu de ton cu mãsline Pentru 4 persoane Pregãtire: 10 min. Ingrediente: 200 g ton natur 100 g mãsline negre fãrã sâmburi 50 g capere 1 lingurã de smântânã degresatã 2 gãlbenusuri de ou l cãtel de usturoi ulei de mãsline sare, piper, boia de Cayenne Scurgeti tonul. Curãtati usturoiul; pasati tonul, mãslinele fãrã sâmburi, caperele, gãlbenusurile de ou, usturoiul si smântânã, cu mixerul. Mai adãugati ulei de mãsline pânã obtineti o pastã. Gustati, sãrati, dacã este cazul, piperati, adãugati boiaua de Cayenne. Puneti preparatul la rece. Sugestii: Puneti preparatul pe foi de andive sau de (elinã (cock-tail); îl puteti folosi, de asemenea, pentru a garnisi rosii mici, albusuri de ou, miezuri de anghinare fierte sau chiar ciuperci. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 07:22:56. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.