Subiect: Jurnal deyuk
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 10:52:38
deyuk's Avatar
deyuk deyuk este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 iul 2012
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Dukan
Date: 175cm, 65kg
Mesaje: 42
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Jurnal deyuk

Buna dragele mele Slabute! Ma bucur ca in sfarsit am gasit un loc unde, sper eu, sa am parte de tot suportul si motivatia de care am nevoie pentru a deveni si eu o adevarat Slabuta!!
Dar sa o iau cu inceputul... Numele meu e Andreea si sunt eleva in clasa a 10(mai nou, hihi). De cand ma stiu am fost mai plinuta, dar eram impacata cu asta<aici intervine si faptul ca...aveam persoane care ma placeau exact asa cum aratam, la baietzi ma refer>. Dar vremurile se schimba si am ajuns sa cantaresc, dupa sarbatori, la cei 172 cm ai mei (acum aproximez, pe vremea aia nu exista cantar la mine in casa) aproximativ 80kg. Am fost ok pana in momentul in care am observat ca nu se mai aseaza bine pe mine nici o haina!! Groaznic groaznic!! Dar adevarul era ca nu faceam nimic in aceasta privinta. Si totusi, anul asta, prin mai, a intrat in viata mea Cristi(nu stiu cum sa va explic... e un fel de iubit. E mai complicat). E adevarat ca el a fost cel care a facut primul pas(asa bolovan cum eram). Si de atunci, fara sa vreau in mod special, am inceput sa slabesc renuntand la paine dulciuri si prajeli. Si asa am ajuns intr-un timp relativ scurt(2 sapt) la 76 kg(atunci m.am cantarit prima data. Si imi era foarte rusine de mine!). Si cum cu Cristi ma vad o luna da, una nu(asa e serviciul lui), am zis ca ar fi bine venita o schimbare la mine... Si asa, in luna iunie am slabit 6 kg. Defapt primele 4 kg le-am slabit intr-o slaptamana mancand numai biscuiti Dita(1 pachetel de 80 g/zi) si o fructa. Adica infometare, in mare parte. In urmatoarea perioada am inceput sa mananc iar fulgi de porumb cu iaurt, combinati cu biscuiti Diata si fructe si uite asa am dat jos numai 2 kg. Dar Cristi s-a intors si cand m-a vazut...oh privirea aia<care e un fel de motiv sa merg mai departe> mi-a placut atat de mult si ma simteam atat de bine incat am zis ca trebuie sa continui. Din pacate, toata luna august am ramas la 70 kg. Si totusi, 70 kg nu e o greutate laudabila. Dar pana pe 22.08 nu am facut nimic in aceasta privinta(incepusem chiar sa pap mamaliga si cate o gura de tort o data la 2/3 zile, ceea ce nu ma caracteriza). De miercurea trecuta m-am apucat de regimul Dukan si in cele 5 zile de atac am slabit 4 kg(nu am trisat absolut deloc) si asa am ajuns la cele 66 kg(de care pot spune ca sunt f mandra pt ca niciodata nu am mai cantarit atat de putin). Si acum continui cu faza a 2-a. Cu toate ca imi doresc sa ajung la 60 kg, m-as multumi daca pana la inceperea scolii as ajunge la 65... si pana la ziua mea(1 noiembrie) sa ajung si la 60 si sa ma pot mentine asa pana vara viitoare cand poate, cu voia domnului o sa mai slabesc 5 kg(sa ajung la 55). Ah, fetelor, sper ca nu v-am plictisit prea tare.
Lasand la o parte faza cu slabitul, ma consider o persoana sociabila si destul de amuzanta. Imi place sa zambesc si sa fac si alte persoane sa zambeasca. Sunt o familista convinsa si ador sa fac cumparaturi(acum mai mult ca niciodata pt ca am scazut de la marime la alta hihi).

Va pup mult si sa doresc toturor sa ajungeti cat mai usor si cat mai repede la greutatea dorita si uratele alea de kg sa nu se mai atinga de voi!!!!
deyuk, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2247 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 956 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]