View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 14:35:12
Dragon Lady's Avatar
Dragon Lady Dragon Lady este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 aug 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 161cm, 64kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul unei foste slabanoage - Dragon Lady

Inaltime: 1.61
La 18- 19 ani nici nu ma imbracam in fusta pentru ca aveam picioarele mult prea subtiri. Aveam doar 43 de kg. Mancam orice si oricand. Nu-mi pasa. Imi doream sa ma ingras.
Pe la 21 de ani si la 45 de kg in mintea mea mi se parea deja ca sunt prea grasa. Asta imi dorisem, una peste alta... dar nu imi placea. De parca se vedeau cele 2 kg... Nu le vedea nimeni in afara de mine.
Mancam doar un colt de paine pe zi. Dupa luni de zile de trait doar cu acest colt de paine, dimineata cand ma trezeam aproape ca nu vedeam 1 – 2 ore, pe parcursul zilei cand ma ridicam de pe scaun ameteam imediat. Pana cand am picat pe jos, nici nu stiu cand s-a intamplat asta, imi amintesc doar oglinda din baie. Am incercat sa imi schimb regimul alimentar, dar la conformatia mea de atunci nu am trecut de 46 kg.

Pe parcursul anilor, tiroida mea a inceput sa isi faca de cap. Am ajuns la 55 de kg in mai putin de 1 an. Am mentinut aceasta greutate pana pe la 25 de ani. Timp in care am tinut un regim pentru schimbarea metabolismului. De atunci urasc telina, trebuia sa mananc telina fiarta si are un gust groazniiiiiic.

L In decembrie 2007 cantaream 57 iar la inceputul lui 2009 ajunsesem la 72 de kg. Enorm de mult. Nu imi mai venea nimic din sifonier. Indiferent cu ce ma imbracam aratam groaznic. Am ajuns la aceasta greutate si din vina mea. Nu am avut un regim alimentar corespunzator si combinat cu tiroida au rezultat colaceii cei urati, celulita multa, picioarele groase. Imi era sila de mine.

Intre timp, mi s-au rezolvat partial problemele cu tiroida si am zis WTF... eu nu sunt asa... eu am fost mereu slaba. Am inceput sa tin un regim disociat pe zile. In fiecare zi a saptamaniii mancam un aliment: luni – carne ( am mancat doar carnita de pui fiarta), marti – legume (era ziua mea preferata) , miercuri – peste ( nu ma innebuneam ), joi – lactate ( imi placea ziua asta), vineri - oua, eu am facut-o zi de legume, sambata – fructe ( daca aveam pepene rosu eram fericita), duminica – mancam tot disociat, dar pe mese, aveam grija ce cu ce amestec.
Am scazut destul de rapid pana la 59 de kg. Am mancat disociat in acest fel cred ca putin peste 1 an. Eram constienta ca nu este sanatos, dar imi doream sa slabesc. Am continuat cu inca 1 an de mancat disociat pe mese. Eram mereu atenta la combinarea alimentelor. Dar sub 59 nu am mai scazut.
De precizat ca alegam in fiecare seara timp de 20 de minute avand pe dedesubt costumul Biomed Slip in care transpiri de te gaseste „batu”. Acasa bagam repede cateva abdomene. Dimineata si seara, masaj puternic cu Supliform ( care pe langa efectul asupra celulitei, face si o piele super fina). Am avut o perioada in care, la dus ma frecam aprig cu zat de cafea.
Apa beam multa, cam 5 litrii pe zi... de fapt eu mai mereu am baut multa apa, fie ca aruncam un pliculet de ceai in ea, fara nici un fel de indulcitor, fie ca o beam simpla sau cu lamaie.

Ei bine ... la un moment dat mi-a trecut de regimuri, de sport. In prezent am 64 de kg. Suficient de mult pentru inaltimea mea. Celulita este ca la ea acasa. Daca as putea sa fac o minune si sa am pe loc 55 de kg ar fi bine, dar este un pic cam imposibil. Apa parca nu mai are nici un gust, nu imi mai place.
Am o lista de Weight Watchers pe care o port dupa mine in geanta si doar atat. Supliformul ma asteapta acasa degeaba. Coarda atarna singura in cuier, am folosit-o de doar 2 ori de cand am luat-o.
Parca mi-e lene sa ma apuc de orice activitate din cele de mai sus. Acum zic, gata, de azi sau de maine ma apuc si imi trece imediat sau uit. Am un job care nu necesita miscare, fac munca de birou. Pe jos nu mai merg atat de mult cat mergeam inainte. Acasa sunt energica in general, imi place sa gatesc si sa fac curatenie. Imi doresc un bebe care se cam lasa asteptat si ma gandesc cu groaza la multele kilograme ce se vor depune atunci cand va fi sa fie. Poate ar trebui sa fiu mai optimista in privinta aceasta.


In concluzie... vreau sa am 55 de kg, trebuie sa am 55 de kg.
Dragon Lady, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1534 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1017 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]