View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 21:23:51
andreutza georgiana's Avatar
andreutza georgiana andreutza georgiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2012
Locaţie: Campulung, Romania
Date: 180cm, 84kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal andreutza georgiana - Un nou inceput

Buna! Eu sunt Andreea si sunt noua pe acest site. Inca de mica am avut probleme cu kg, iar acum ca am mai crescut si mi-am dat seama ca nu este bine ceea ce fac si ce mananc, mi-am propus sa dau jos kg acumulate de-a lungul timpului. Am inceput inca de anul trecut cu o dieta, slabisem ceva, dar m-am lasat. De doua saptamani mi-am spus stop! Trebuie sa fac ceva. Nu sunt foarte grasa, dar acele kg in plus pe care le am ma obsedeaza. In primul ran picioarele sunt foarte groase si as vrea niste sfaturi in legatura cu clabitul in jona "de jos" a corpului. Am inceput sa fac sport, sa mananc mai des si cu cat mai multe fructe si am slabit 3 kg. Dar de cateva zile parca nu mai am acea vointa, iar dimineata cand ma trezesc si ma gandesc ca trebuie sa fac acele exercitii...pfff...e foarte greu si de multe ori nu mai fac nimic si ma pun in pat din nou. Fac niste exercitii cu billy blancks...tae-bo care mi se par bune pt ca sunt cardio. Eu am 17 ani si am 1,78 inaltime..cam asa...si acum am 73 kg. In partea de sus a corpului nu am chiar nicio problema, dar dupa cum am mai mentionat picioarele si fundul sunt mai mari.
Avanad in vedere ca as vrea sa mai slabesc 5 kg si familia mea nu are o situatie materiala foarte buna ca sa imi pot permite tot felul de mancaruri....ce ati putea sa imi recomandati sa fac, sa mananc...sau nustiu....niste sfaturi ceva care sa ma motiveze sa continui ce am inceput pentru ca mi-am pierdut vointa si imi este greu :

Multumesc:*
andreutza georgiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2270 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1753 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 462 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]