View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 18 mar 2010, 13:41:01
Monikutza's Avatar
Monikutza Monikutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 37
Date: 162cm, 62.4kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit O sa fiu o slabuta - Jurnal Monikutza

Acest jurnal nu va fi in adevaratul sensului un jurnal... din pacate timpul nu imi permite sa intru periodic sa scriu aici diverse aspecte ale dietei, sportului sau vietii mele.
Aici voi posta periodic (saptamanal cred) rezultatele obtinute. Pornesc azi cu capul plecat de la 67 de kg si cu niste masuri deloc de invidiat si sper sa ajung in curand sa tin fruntea sus, plina de incredere cu cele 52 de kg ale mele...
Povestea mea nu e cu nimic mai deosebita de a oricareia dintre voi, m-am ingrasat mult intr-un timp foarte scurt, au fost si ceva probleme medicale la mijloc, a fost si faptul ca m-am lasat de fumat si asa m-am trezit cu aproape 15 kilograme in plus in numai 2 luni... "nu-i mare lucru" ma gandeam la inceput dar recent am avut parte de un dus rece, mi-am dat seama ca nu mai am cu ce sa ma imbrac, ca am palpitatii, ca gafai toata ziua... ajunge! De azi incepe transformarea
O sa mentionez doar ca citindu-va pe voi pe aici pe forum am ajuns la concluzia pe care in subconstientul meu o stiam de mult: mananc foarte sanatos dar prea mult. Nu voi tine un regim anume, nu imi voi schimba "schema" alimentara, voi incerca doar sa mananc mai putin si sa fac putina miscare.
Asadar... sa dam startul!

START - 18 martie
67 kg
bust - 99 cm
talie - 86 cm
burtica - 101
solduri - 108 cm
coapse - 64 cm
Monikutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1487 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]