Subiect: Urasc cardio
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 feb 2014, 20:31:40
VIODEL's Avatar
VIODEL VIODEL este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mar 2011
Locaţie: BUCURESTI, Romania
Vârsta: 37
Dieta: SOUTH BEACH
Date: 175cm, 70kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Urasc cardio

Dragi slabute,
problema mea este ca fac sport acasa si nu detin nici un aparat pt sport de genul bicicletei sau a unei benzii de alergat. Fac exercitii dupa filmuletele gasite pe net ( in special fitnessblender). In afara de faptul ca sarind prin casa mi-ar putea aduce necazuri cu vecinii, problema mea cea mai mare este ca nu-mi place senzatia data de exercitiile cardio. Urasc sa mi se accelereze respiratia (imi da si o senzatie de sufocare indiferent de cat de aerisita este camera) si sa transpir foarte tare.
Intrebarea este daca pot ajunge la rezultate la fel de bune in conditiile in care fac exercitii doar pt tonifiere (ex: Pilates, flotari, genoflexiuni, ridicari greutati mici, etc. ) aproximativ cate o ora de 5 sau 6 ori pe saptamana. In acest caz mai pot scapa de tesut adipos? Sau doar imi tonific niste muschi care nu vor iesi niciodata la iveala datorita stratului de grasime de deasupra?
Ms
VIODEL, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2248 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1731 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat