View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 02 mar 2014, 08:29:01
Dreamss's Avatar
Dreamss Dreamss este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2013
Locaţie: Sebes, Romania
Vârsta: 26
Dieta: Stil de viata, nu dieta
Date: 160cm, 60kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 11 mesaje
Implicit Punct si de la capat

Heii! Ma numesc Catalina si am 16 ani. Pot spune ca treaba cu slabitu` pentru mine a devenit o obsesie. Am incercat tot felul diete dar niciodata nu am reusit sa le duc pana ca capat. Am incercat si infometarea si nu am avut rezultatele asteptate. Am ajuns si la bulimie. Inca nu am scapat complet de aceasta boala dar sunt pe drumul cel bun: nu mai folosesc laxative, nu ma mai simt vinovata daca mananc dulciuri sau prostii de genu`, nu mai vreau sa fug la baie sa vomit. A fost o perioada grea si lunga (aproximatix 1 an) dar observ ca incet, incet reusesc sa trec peste.
Si uite, azi m-am hotarat sa reincep sa va scriu, asa ca de maine o sa scriu "meniul" zilnic aici ...Vreau un stil de viata sanatos si sper ca de data asta sa reusesc tot ce mi-am propus. Vreau sa uit de dulciuri, de grasimi rele, de sucuri carbogazoase si vrea sa ma indrept spre legume, fructe, cereale integrale si lactate degresate, carne slaba. La toate acestea adaug 5 zile de sport pe saptamana (kangoo+alergat) si multa vointa.
Stiu ca nu va fi usor, dar chiar imi doresc sa ma simt bine in pielea mea, sa ajung sa-mi iubesc corpul, sa fiu fericita.


Dreamss, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2261 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 970 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Dreamss:
loredana2200 (02 mar 2014), Simmonne (02 mar 2014), Wana (17 mar 2014)