View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 18 iul 2010, 21:39:18
LolyBlue's Avatar
LolyBlue LolyBlue este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Hipocalorica
Date: 153cm, 49kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Regim hipocaloric?!

Sunt noua pe aici si am nevoie de un sfat pertinent in privinta unui potential regim hipocaloric. Azi mi-am facut primul meniu... istoricul meu: pe 1 mai aveam 55 de kg. Pe 1 iunie 51,7. Pe 1 iulie 50. Intentionez sa ajung la 45, am 1,53 . Demult am renuntat la prajeli, ulei, si chiar si dulciuri. Am adoptat un stil de dieta light (tofu, urda, albus, ciorba cu piept de pui, legume fierte, salata, sau putina telemea, ardei si castraveti, adica legume, uneori mere si portocale, dimineata mananc lapte cu musli sanovita). So basically mananc sanatos. Beau apa plata si ceaiuri (musetel, digestie usoara, tei, etc.) indulcite cu f. putina miere.
Sunt o persoana activa. Chiar si in vacanta, dansez minim jumatate de ora pe zi, fac abdomene (100/zi), ma plimb cu prietena mea uneori si cate 2 ore (dar minim 1 ora pe zi), invat, fac activitati casnice. Am avut acum ceva timp probleme cu inima (beam energizante pe la 17 ani) si tare as vrea sa imi spuna cineva daca duc un regim hipocaloric (in sensul ca mi-am calculat caloriile si insumeaza in jur de 1100/zi, desi eu am senzatia ca mananc suficient si des, nu ametesc si nu am stari de slabiciune). Iar daca e hipocaloric si imi dauneaza sanatatii pe termen lung cum sa fac sa nu ma ingras?! Mentionez ca acum, daca mananc ceva dulce, sau imi schimb programul (am 3 mese principale si 2 gustari) e posibil sa ma ingras. Nu stiu cum sa abordez situatia! PLS HELP ME Am muncit atat ca sa ajung pana aici.
LolyBlue, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 1928 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi. Pentru a slăbi 48 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -10471 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]