Salata de calcan
Salatã de calcan
Pentru 8 persoane
Pregãtire: 15 min. Fierbere: 10 min.
Ingrediente:
1,2 kg aripioare de calcan fî!
l pahar capere ;,
l cutie ardei grasi rosii
l salatã creatã
l salatã romanã
câteva crengute de cimbru
1 foaie de dafin
2 lãmâi
Vinegretã
2 linguri otet de Xeres l lingurã ulei de alune 5 linguri ulei de mãsline sare, piper
îndepãrtati pielea cenusie de pe aripioarele de calcan si fier beti-le în apã împreunã cu sucul de la cele douã lãmâi, cimbru, dafin si sare.
Când apa fierbe, lãsati-le sã clocoteascã 5 minute si luati-It* de pe foc, ca sã se rãceascã (în acelasi lichid), îndepãrtati pielcii albã, care a rãmas.
Spãlati si scurgeti salata, apoi tãiati-o fâsii, îndepãrtati cartilajul pestelui, pentru a obtine fileurile. Aranjati salata pe platou si puneti fileurile deasupra. Adãugati caperele si ardeii tãiati cubulete.
Pregãtiti o vinegretã din l lingurã de ulei de alune, 5 lingun de ulei de mãsline, 2 linguri de otet de Xeres, sare si piper si stropiti pestele înainte de a-1 servi.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 13:43:53.
|