Ton in aspic
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Ton în aspic
Pentru 6persoane
l'irttfltire: 15 min. Hm uc: 6 h
Ingrediente:
600 g ton natur (la cutie)
2 pungute cu praf de aspic
6-8 foi de dafin
l legãturã de pãtrunjel
l legãturã de ceapã verde
200 g ciuperci de culturã
brânzã de vaci
l fir de mãrar
ulei de mãsline
sare, piper
Pregãtiti aspicul dupã indicatiile de folosire si turnati putin pe nulul unei forme de savarinã. Puneti foile de dafin deasupra si Bgnti forma la frigider, pentru ca sã se întãreascã aspicul.
Scurgeti tonul si sfãrâmati-1. Puneti-1 în forma de savarinã, i'Dte foile de dafin. Adãugati pãtrunjelul si ceapa verde tocatã, i»oi restul de aspic. Puneti din nou forma la frigider, timp de 6 ore.
îndepãrtati piciorusul plin de pãmânt al ciupercilor. Spalati-jfi puneti-le ulei, suc de lãmâie, sare si piper.
Pregãtiti un sos de bazã din brânzã de vaci, suc de lãmâie, Arar tocat, sare si piper.
Scoateti preparatul - în formã de coroanã - asezati-1 în i j locul ciupercilor si serviti-1 cu sosul.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 13:53:37.
|