View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 aug 2010, 17:21:17
TinAlexa's Avatar
TinAlexa TinAlexa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 48
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Smile Sufleu de peste "cressonniere"

Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle

Sufleu de peste ^cressonniere"
nu 6persoane Ingrediente:
lire: 20 min 200 g fileuri de peste alb
ic: 25 min 4 ouã
6 linguri de smântânã
25 g unt
2 lingurite de suc de lãmâie
2 linguri de pãtrunjel tocat
Sos:
1 legãturã de cresson (nãsturel)
2 linguri de frisca bãtutã
2 fire de ceapã verde
sare, piper
Curãtati fileurile de peste, clãtiti-le cu apã rece, stergeti-le cu absorbantã. Amestecati cu mixerul fileurile, adãugati gãlbe-• gurile de ou si smântânã. Adãugati zeamã de lãmâie, pãtrunjel, 'Cti piper.
liateti albusurile spumã si amestecati-le delicat în compozitia mai sus, în asa fel încât sã nu se lase.
Ungeti cu unt niste forme individuale cu peretii subtiri si turnati fie amestecul. Coaceti la cuptor, la 180°C (T.5), timp de 20 mi-le, apoi la 200° C (T.6), timp de 5 minute.
între timp, preparati sosul:
înãbusiti cresonul si ceapa verde, la foc iute, timp de câteva mite, în vin alb. Amestecati-le cu mixerul si lãsati compozitia •.cadã la foc mic.
Treceti prin sitã preparatul, pentru a obtine un sos fin, adãugati ,ca bãtutã (fãrã zahãr), sarea si piperul.
Serviti sufleul pe farfurii, adãugând sosul.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 13:56:19.
Răspuns cu citat