View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 nov 2009, 20:55:00
Alecsa's Avatar
Alecsa Alecsa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: personalizata
Date: 160cm, 50kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit de data asta nu renunt:)

Si vorbesc serios! d data asta nu ma mai las pana nu imi revin la silueta mea de invidiat din liceu. Am 20 de ani, 1,60 si 52 d kg. Stiu ca multe veti spune ca nu e chiar atat de grav, dar nu ma simt bine in pielea mea, plus ca imi doresc sa pot purta orice si sa imi stea bine, ca acum 1 an. Pana la terminarea liceului am aratat bine, aveam 47 de kg, si imi statea bine in orice...dupa bac, a venit admiterea...si de aici durere. Drumurile Constanta-Bucuresti, stresul si invatatul poate ca ar fi trebuit sa aiba efect invers pentru ca nu mancam mai deloc..dar de unde...avand cursuri de la 7 jumate nu aveam timp de mic dejun cum ma invatase mama acasa care mereu statea cu gura pe mine, si mancam cand scapam de facultate, adica pe la 7 seara, ce gaseam la prima patiserie care imi iesea in cale. Maare greseala, mesele neregulate, pe fuga, in general din cocaturi cu muulte grasimi si carbohidranti mi-ai adus cateva..kilograme in plus, aproape 10. Anul trecut pe vremea asta aveam 56 de kg si pt ca nu mai suportam cum stau f f stansi pantalonii pe mine, am decis sa nu mai port pantaloni, s anu se observe picioarele si fundul cam proeminent. Astea sunt cele mai mari probleme, picioarele si fundul..in rest...am talie subtire, burta nu am avut niciodata, dar partea de jos imi da mari batai de cap. Oricum..acum sunt ceva mai bine..in vara, intr-o luna am slabit 4 kg, cu dieta, sport(la mine acasa ) si masaje zilnice cu un gel pe care pot sa spun ca il venerez...ah, si s anu uitam de vreo 3 litri de apa pe zi(era si vara) + ceai verde sau cu ginseng.
Asa mi-am subtiat picioarele cu vreo 3 cm, celulita s-a mai dus si am slabit cele 4 kg. Acum..parca vreau mai mult. Vreau sa ajung iar la cele 47 de kg din liceu. Si sigur voi reusi!!!Trebuie. Va fi greu cand ma mai duc pe acasa sau pe la bunici....face bunica mea niste placinte..aoleu. O s-o rog sa se pregateasca mai subtire de acum. Ma va intelege, a trecut si ea prin diete . Deja cand mi-am amintit de bunicamea mi s-a facut foame, sper ca trece cu un pahar de apa.
Asa deci..ma pun pe treaba
Alecsa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1611 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1094 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 62 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]